Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jackie Koorn si říká žena Hulk, a hned, jak se na ni podíváte, bude vám jasné proč. Facku byste od ní asi dostat nechtěli. Čtyřiatřicetiletá Holanďanka je na Instagramu dost populární, zajímají se o ni hlavně páni. Když ale dojde na lámání chleba, většina z nich dostane z Jackie strach.

Potetovaná brunetka hojně sdílí videa z fitka, kde zvedá těžká závaží, nebo z wrestlingových tréninků. Nelze se tedy divit, že vůči ní cítí pánové respekt. O milostné návrhy mužů sice nemá nouzi, ale většině z nich je spíš k smíchu.

Chtějí po ní například, aby si z nich udělala závaží, nebo ji rovnou žádají o ruku. „Někdo mi psal, že mi zaplatí, abych s ním posilovala. Pak po mně také chtěli fotku chodidel, jeden muž chtěl zase líbat moje bicepsy,“ popsala bizarní návrhy. Nejvíc ale vrtí hlavou nad žádostmi o ruku. S díky je odmítá.

Jackie sdílí cvičící videa hlavně proto, aby inspirovala ostatní ženy. Chce jim dodat sebevědomí, což se jí dle zpětné vazby i daří. A to ji nesmírně těší.

Na veřejnosti na ni lidé dost zírají, a někteří muži z ní dokonce mají strach. Obzvlášť ti, co s ní trénovali. Možná z ní jde trochu hrůza, uvnitř je ale Jackie krotká jako beránek.

A jaké má ambice do budoucna? Ráda by dělala wrestling profesionálně, přestože je podle váhy těžší než běžné zápasnice. Možná i proto se jí zatím nedaří. Snad se jí ale brzy sen splní.

Související témata:
Jackie Koorn
Postava She-Hulk

Reklama

Další články

Načítám