Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je fitness influencerkou a dělá bodybuilding. Kromě toho jste mohli vidět čtyřicetiletou Gracyanne Barbosu tančit v titěrných kostýmech na karnevalech v Riu. Tělo má samý sval, ale rozhodně ne zadarmo. Kromě tvrdé dřiny v posilovně za něj vděčí dietě, která sestává mimo jiné ze čtyřiceti vajec denně.

Ano, čtete správně. Téměř 11 milionům sledujících se na Instagramu svěřila, že měsíčně spotřebuje 1200 vajec, aby byla vysekaná. Množství pak potvrdila i v podcastu PodDelas. Převážně se ale živí bílky.

„Jím bílkovou omeletu, vařené bílky, když chci změnu, udělám si normální omeletu. Už jsem si zvykla a fakt mi to chutná,“ tvrdí brazilská sexbomba.

Pokud cestuje, ráda prý vyzkouší něco nového, ale vždycky se zase rychle vrátí k vejcím. A pokud by vás zajímalo její trávení, nemá s ním prý nejmenší problémy.

„Je mi zle z jiných věcí. Měla jsem období, kdy jsem jedla jenom tuňáka nebo kuře. Ze všeho se mi vždycky začalo dělat špatně, ale z vajec nikdy,“ nedá na ně dopustit.

Vajíček spořádá tolik, že dokonce přemýšlela nad vlastní farmou, ale nakonec pořízení slepic vzdala kvůli svým psům.

Instagramový profil Gracyanne překypuje snímky v bikinách nebo videi ze cvičení s detailními záběry na její vypracované pozadí. Můžete ji vidět hlavou dolů ve stojce, a protože má pořádnou sílu, tak i u tyče. Těžko říct, jestli s vaječnou dietou mluví pravdu, ale pokud ano, rozhodně nese své ovoce.

Související témata:
Gracyanne Barbosa

Reklama

Další články

Načítám