Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociální sítě fotí Chloe Amour peprný obsah pro dospělé, a tak není divu, že má mnoho obdivovatelů. Dokonce ji žádají o ruku nebo prosí, aby se s nimi vyspala. Takových má ale krásná brunetka po krk. Na rande by šla totiž pouze s boháčem.

Milostné dopisy, dárky, nabídky k sňatku. To vše chodí Chloe od jejích nápadníků dnes a denně. A to i přesto, že se zařekla, že už s muži skoncovala. Alespoň s těmi „obyčejnými“.

Nedávno se totiž nechala slyšet, že by s chlapem, který vydělává méně než 5 milionů korun ročně, nešla ani na večeři. Alespoň zná svoji cenu, jen co je pravda.

A ačkoliv tvrdí, že muže k životu vůbec nepotřebuje, rozhodně to pány neodradí a stále se všemožně zkoušejí vetřít do její přízně.

„Nejčastěji mi posílají květiny, balonky, sladkosti,“ nechala se slyšet dvaatřicetiletá modelka z Las Vegas. Chodí jí ale také boty, spodní prádlo nebo šperky.

„Pokud se s někým seznámím, musí mě vzít na nákup,“ podotkla důrazně s tím, že si potrpí na luxusní značky jako Versace, YSL, Burberry apod.

Najdou se ale i takoví pošetilci, co zkoušejí své štěstí bez materiálních věcí. „Chodí mi žádosti o ruku, prosby od mužů, ať je zbavím panictví. Někdy mi píšou chlapi i jejich partnerky,“ přiznala Chloe.

Pánové nicméně mají smůlu. Chloe je šťastná single. Naposledy byla na rande loni v červenci. Tehdy chodila se dvěma chlapy najednou a oba vztahy prý dopadly katastrofálně. Od té doby se soustředí jenom na sebe.

A co ji kromě tučného bankovního konta na chlapech přitahuje? Podle Chloe by měl být muž laskavý, otevřený novým věcem, zajištěný, musí umět naslouchat a dobře komunikovat, musí si s ním připadat žádaná a cítit se v bezpečí. Také podle ní musí umět přiznat chybu a preferuje tmavé typy, muže, kteří se udržují. No, to není zrovna krátký seznam požadavků. Uvidíme, za jak dlouho takového „pana dokonalého“ Chloe najde.

Související témata:
Nápadníci

Reklama

Další články

Načítám