Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Crystal Hefner se ve své nové knize rozhodně nedrží zpátky. Poslední žena zakladatele Playboye Hugha Hefnera se netají tím, že manželství s o šedesát let starším miliardářem bylo bez lásky. A podle všeho tedy ani sex za moc nestál.

Vdova šokovala například tvrzením, že ji, stejně jako ostatní děvčata, s nimiž měl sex, Hugh nutil používat dětský olejíček místo lubrikantu. „Všechny jsme z něj měly zdravotní problémy. Nebyl určen k užití jako lubrikant,“ píše v knize Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself.

V sídle byl prý kvůli tomu konstantně k dispozici lékař. Hefovi se to prý nedalo vysvětlit. Aby se vyhnula vaginální infekci, uchýlila se Crystal občas k análnímu sexu.

„Nemyslím si, že poznal rozdíl. Se sexem to bylo jako se vším v sídle. Byla to moje práce,“ popsala.

Intimní chvilky s Hefnerem prý byly monotónní. Na televizi v ložnici vždy hrálo stejné porno, střídala se jen jeho pyžama.

Crystal popsala svůj život s Hefnerem jako vězení. Magnát jí prý vybíral i barvu laku na nehty a nastavil jí večerku na šestou hodinu večerní.

Ačkoliv některá děvčata z vily její slova potvrdila, dostala se Crystal i pod palbu kritiky, a sice kvůli tomu, že stále vydělává na značce, a přitom si hraje na oběť.

Kimberley Conrad, exmanželka Hefnera, která s ním měla dva syny, rovněž nařkla Crystal, že chce zbohatnout na senzaci. Podle ní moc dobře věděla, do čeho šla.

Crystal poznala Hugha ve věku 21 let v jeho sídle během halloweenské party. Vzali se o pět roků později. Manželství rovněž trvalo pět let, do Hefnerovy smrti v roce 2017.

Reklama

Další články

Načítám