Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda filmů pro dospělé Riley Reid má za to, že ženy na rozdíl od mužů dosáhnou při sexu orgasmu jen málokdy. Proto se rozhodla, že pánům trochu pomůže a podělí se o zaručené tipy, jak dámy uspokojit.

Koho jiného se ostatně na takovou věc zeptat než pornohvězdy, že? V této oblasti se totiž celkem vyzná. „Nikdo nechce špinavého, líného milence,“ napsala pro Camsoda s tím, že klíčem k úspěchu je začít dávno předtím, než dojde na sex.

Muž by se podle ní měl hlavně vydrbat od hlavy až k patě. Čisté nehty na rukou i nohou, umyté vlasy a čisté vousy jsou podle ní základ. Stejně jako čisté auto nebo dům. „Nikdo totiž nechce chlapa, kterému musíte dělat maminku, to nás moc nevzruší,“ nechala se slyšet.

Dále Riley doporučuje, aby se pánové udržovali ve formě a pečovali o své zdraví. Podle ní to i jim samotným dodá sebevědomí.

Podle herečky je důležité, aby muž znal sexuální fantazie své partnerky. Doporučuje se jednoduše zeptat, jak to má ráda. Ukáže jí tím, že mu záleží na jejím blahu.

Co může dále pomoci a zafungovat jako fajn předehra, jsou podle Riley lechtivé zprávy. Na pány ale apeluje, aby se v nich zajímali hlavně o svůj protějšek a neblábolili jen o sobě.

Když pak dojde na lámání chleba, navrhuje Reid pořádnou předehru, například vzájemnou masturbací, která oba řádně rozparádí. Pro tu lze použít i pomůcky, a pokud se to oběma líbí, nějaké to sprosté slůvko podle ní také není na škodu. Mužům doporučuje, aby své partnerky uspokojovali orálně co nejčastěji.

U žen jde ale hlavně o emoce. Aby se sex nezvrhl jen v prázdné bouchání, měli by to muži zohlednit, tvrdí Riley.

„Udržujte oční kontakt. Požádejte o svolení, pokud zkoušíte něco nového. Držte ji za ruce, líbejte. Potřebujeme cítit, že se chcete dotýkat jenom nás,“ zdůrazňuje.

Na závěr pak přidala jednu radu nad zlato. „Pokud chcete ženu uspokojit, mělo by to v ložnici být jenom o ní a jejích potřebách. Jestli v tom najdete zalíbení, tím lépe.“

Související témata:
Riley Reid

Reklama

Další články

Načítám