Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Paige British si libuje v plastikách. Především její obří poprsí je opravdu nepřehlédnutelné. Paige tvrdí, že na ni kvůli tomu ostatní ženy žárlí, ale jí to vrásky nedělá, naopak. Čím víc lidé zírají, tím lépe. A je jí úplně jedno, co si hateři myslí.

Celkem prodělala Paige 14 zákroků a sama si dělá ze sebe legraci, že je „úplně umělá“. Za plastiky utratila v přepočtu přes dva miliony, z toho na polovinu jí vyšla prsa.

Modelka z britského Cheshire musela na poslední zvětšení letět do Los Angeles. A od té doby, co se vrátila, ji prý ostatní ženy jenom odsuzují. Paige si myslí, že je to závist.

„Vnímají mě jako hrozbu,“ myslí si. „Žárlí. Oblékám se umírněně, ale stejně neujdu hodnotícím pohledům,“ svěřila statisícům sledujících na Instagramu.

Právě online se jí dostává nejvíc hejtů. Trollové jí píší, co to se sebou provedla, nebo jí nadávají, že je nechutná. Paige si s tím ale hlavu neláme. „Hateři tu budou vždycky. Nemůžou mě urazit,“ krčila rameny.

A důkazem je i fakt, že se chystá na další zákrok. Sotva se zotavila z poslední operace prsou, už si šetří na další. „Je to nekonečný příběh, ale miluji to. Je to jako závislost,“ přiznala otevřeně.

Přitom už teď má kvůli velikosti silikonů problémy se zády. Pro Paige to ale za tu bolest stojí. Navíc ji v tom podporuje i její manžel. „Byl se mnou už před zákroky a je se mnou stále. Miloval mě tehdy a miluje i teď,“ dodala.

Aby také ne, když Paige díky svému vzhledu vydělává majlant. Díky prodeji sexy fotek si přijde na dva miliony měsíčně a nedávno si dokonce pořídila ferrari.

Související témata:
Paige British
Velká prsa

Reklama

Další články

Načítám