Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cassie Morrison (26) vážila neuvěřitelných 107 kilo poté, co se stala dvojnásobnou maminkou. Bohužel si nemohla dovolit chodit do fitka, a tak se rozhodla, že bude cvičit doma a zapojí i své děti. A dobře udělala. Za dva roky zhubla úctyhodných 44 kilo!

Morrison zapojila svá batolata, dělala s nimi dřepy, výpady, zvedala je při posilování ramen, bicepsů nebo tricepsů, a brzy pocítila, že se snaha vyplácí. K tomu se vykašlala na nezdravé jídlo, kterým se cpala, a začala jíst vyváženou stravu bohatou na protein.

Ze 107 kilogramů zhubla na 63 a nemohla by být šťastnější. „Tolik mi pomohlo cvičit s dětmi. Nikdy jsem si nemohla dovolit ani závaží, ale opravdu jsem chtěla zhubnout. Takže zapojit mé děti bylo to nejlepší,“ nechala se slyšet pro zahraniční média.

Cassie přiznala, že s váhou bojovala celý život, vždycky prý měla nějaké to kilo navíc. I když si sestavila zdravý jídelníček, mlsala nezdravé dobroty. Projedla se tak ke sto kilům a už se na sebe ani nemohla podívat do zrcadla. Styděla se i fotit, a tak se rozhodla, že toho má dost.

Začala cvičit v garáži a děti Rubie (2) a Broden (4) jí byly velkými pomocníky. Postupně zvyšovala intenzitu, věnovala se pět minut každé části těla a viděla výsledky.

„Moje děti milují se mnou cvičit. Posiluji několikrát týdně,“ popsala. „Lidé podceňují cvičení doma. Můžete být opravdu kreativní a zvládnete toho hodně,“ snaží se povzbudit ostatní.

Co se týče diety, Cassie se snaží jíst hlavně zdravou vyváženou stravu. Místo pytlíků brambůrků, tun zmrzliny a párečků ke snídani si dá raději proteinový shake nebo kuřecí plátek se zeleninou.

„Během mého druhého těhotenství jsem už vážila sto kilo a úplně jsem to vzdala. Nedošla jsem ani ke svým rodičům, aniž bych se nezadýchala. A to žijí 10 minut chůze ode mě. Pochopila jsem, že takhle se žít nedá,“ přiznala blondýnka.

„Tím, že všechno dělám doma, mohu cvičit vlastním tempem. Nikdo na mě netlačí,“ dodala s tím, že nyní je jejím cílem vypracovat svaly a vyrýsovat figuru. A děti budou prý rozhodně nadále součástí jejích tréninků. Na působivou proměnu Cassie se podívejte v naší galerii.

Související témata:
Cassie Morrison

Reklama

Další články

Načítám