Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letuška Emily Kelly se na svém youtubovém kanálu rozpovídala o svých zkušenostech se slavnými osobnostmi, na které během letů narazila. A budete se možná divit, pěje na ně jenom samou chválu.

Například Jamie Foxx a Mary-Kate Olsen letěli shodou náhod v jednom letadle, když Emily zrovna měla směnu. Herec měl s sebou dceru a byl podle ní velmi přátelský.

„Pořád se usmíval a byl milý. Nic po nikom nechtěl. I jeho dcera byla hodná, úplně normální,“ popsala svou zkušenost Emily.

Z Mary-Kate byla prý nervózní, protože na jejích filmech vyrostla a zbožňuje ji. „Hodně se usmívala, slušně pozdravila, udržovala oční kontakt, byla velmi přátelská, ale hned šla spát a nic nechtěla,“ uvedla k herečce.

Na letišti prý také narazila na australského herce Joela Edgertona, který je podle ní jedním z nejskromnějších a nejlaskavějších lidí, jaké kdy poznala. Potkali se v Atlantě, kde obhlížel lokalitu, kde se chystal točit film, co režíroval.

Emily miluje jídlo, jak přiznala, takže pro ni bylo zážitkem i setkání se slavnými šéfkuchaři. První, s kým měla tu čest, byla slavná americká šéfkuchařka Paula Deen. Tu popsala jako „přátelskou a milou babičku“. Stejnou zkušenost pak měla i s Bobbym Flayem, který si s ní ochotně vyfotil selfie.

Když pak na Instagramu sdílela i fotku s ghanským hercem a komikem Michaelem Blacksonem, sledující se začali pídit po tom, jestli spolu nerandí. Emily je ovšem ujistila, že šlo jen o další setkání se slavnou osobností.

Reklama

Další články

Načítám