Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvětšení zadku neboli „brazilian butt lift“ je sice víc a víc populární, ale stále jde o zákrok, který s sebou nese mnoho rizik. Své o tom už ví i instagramová influencerka a OnlyFans modelka Angela Babicz.

Ta si k vysněným křivkám dopomohla právě tímto zákrokem a nejprve byla nadšená. V plastikách je zběhlá, a tak neměla sebemenší obavy. Vždy poctivě dodržovala nařízení a doporučení lékařů a dobře se zhojila.

Z nového pozadí byla vyloženě u vytržení a zpočátku neměla žádné problémy. Po několika měsících jí ale z kliniky zavolali, že ji chce doktor znovu vidět. „Nejprve jsem si myslela, že mi chtějí nabídnout spolupráci,“ přiznala na svém kanálu na YouTubu, jak byla bláhová.

Místo toho jí předepsali antibiotika. Ta Angele většinou nedělají dobře, a tak s jejich užíváním otálela. A to se jí nevyplatilo. Pět měsíců po operaci totiž začala sama vnímat, že je něco špatně.

Přestože stále sedávala na speciálním polštářku, ať byla kdekoliv, začala ji bolet a modrat jedna půlka zadku. Netrvalo dlouho a objevilo se zarudnutí a otoky. Lékař Angele sdělil, že jí musí vyjmout mrtvou tkáň, ale bylo to mezi vánočními svátky.

Když se Angele začala odlupovat kůže, musela okamžitě na pohotovost. Zadek se jí totiž škaredě zanítil a začal praskat. Ránu museli vyčistit a odsát, na což modelka nevzpomíná ráda.

„Rána tak nechutně páchla. Tolik to bolelo. Pálilo to i ve sprše,“ popsala ve videu. Vše se ale ještě zhoršilo, když její tělo začalo odmítat stehy. „Jednoduše je vypudilo, a tak mi na levé půlce vznikla obrovská díra. Bylo to to nejbolestivější, co se mi v životě přihodilo,“ nechala se slyšet Angela.

Bohužel se v jejím zadku usídlila ve vodě žijící bakterie, která si tam celkem hověla. Po svátcích musela influencerka znovu na kliniku a pod narkózou jí otevřeli zadek a velmi důkladně, tkáň po tkáni, ho vyčistili.

„Ta bakterie mě už žrala zaživa, takže jsem s operací rozhodně neváhala,“ dodala s tím, že vše naštěstí dobře dopadlo, ale na zadku jí zůstala obří jizva. „Vypadá to, jako by mě pokousal pes. Občas, když jsem někde v bikinách, říkám lidem, že mě postřelili. Zní to víc cool,“ odlehčila svůj příběh na závěr.

Další články

Načítám