Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neyleen Ashley kdysi chtěla mít největší prsa v USA. Nechala si je zvětšit třikrát, plastik podstoupila celkem sedm, včetně zvětšení zadku nebo předělání nosu. A právě jeden z těchto zákroků se nepovedl a modelka lituje, že se k němu uchýlila.

Neyleen nedávno prohlásila, že si silikony nechá vyndat a chce být víc přirozená. Tvrdí, že do většiny plastik stejně šla kvůli partnerům, kteří jí tvrdili, že je potřebuje.

„Poprvé jsem si prsa nechala zvětšit v 18 letech, ale nepovedlo se to. Jedno prso zůstalo výš než druhé,“ popsala dvojnásobná maminka pro Jam Prime.

Nechala si je spravit a nové poprsí milovala. Dokud ovšem nezačala randit s někým, kdo po ní chtěl, aby měla prsa ještě větší. Od té doby si Neyleen prý už nikdy nevěřila.

Podstoupila tedy další zvětšení, a k tomu jí dvakrát zvětšovali také zadek. Byla to až zpackaná operace nosu, co ji přimělo vykašlat se na plastiky.

„Oslovil mě plastický chirurg s tím, že mi udělá nos zdarma, pokud to zdokumentuji na sociální síti. Sliboval mi dokonalý nos, ale výsledek byl katastrofální,“ postěžovala si čtyřiatřicetiletá rodačka z Miami.

Po zákroku si všimla, že má nos doleva a nesymetrický. Doktor jí tvrdil, že se to po zhojení srovná, to se ale nestalo. Bylo to naopak ještě horší. Neyleen svého rozhodnutí okamžitě hořce litovala.

Bohužel má zničenou i přepážku a těžce se jí dýchá. Z nosu jí prý konstantně teče. Právě po tomto zákroku si Neyleen uvědomila, kolik operací bylo zbytečných a vůbec je nepotřebovala.

Celkem za plastiky utratila 344 tisíc korun, některé měla v rámci spolupráce zdarma. Když se na TikToku svěřila svým sledujícím, ti byli překvapivě velmi chápaví. Ocenili modelčinu upřímnost s tím, že by víc „umělých“ holek mělo hovořit o plastikách takhle otevřeně.

Související témata:
Neyleen Ashley

Reklama

Další články

Načítám