Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestapadesátiletá modelka Elaina St James z Chicaga se nechala slyšet, že letí jenom na zajíčky. Vybírá si partnery okolo dvaceti, protože starší chlapi s ní prý neudrží v posteli krok.

Začalo to před čtyřmi lety, kdy si Elaina uvědomila, že jí její vrstevníci nestačí. Nesdílí prý její nadšení do života. Navíc tvrdí, že je její stárnoucí tělo pro mladé muže rájem.

Aktuálně má třiadvacetiletého milence, který je prý doposud nejmladším, jakého kdy měla. Přestože s mladšími randila i v minulosti.

„Líbí se mi jeho klukovský vzhled a vitalita,“ pochvalovala si v rozhovoru pro NudePR. „Je pozitivní, pohodář, má skvělé tělo a hodně vlasů. Na rozdíl od starších mužů mají mladíci skvělá těla a hebkou kůži,“ dodala, co ji na nich přitahuje.

Tvrdí, že by nerandila s nikým, kdo v USA nesmí pít alkohol, což je legální od 21 let. Na druhou stranu si ale neumí představit vztah s někým nad 40. Podle ní jsou to staří bručouni, mají nejrůznější nemoci a lpí na svých zvycích.

„Staří chlapi mají špatná záda, nepostaví se jim penisy, chovají se mnohdy příšerně a vláčí s sebou dost problémů z minulosti. V posteli je to pak pořád dokola to samé. Jedna stejná poloha. Sex buď nebyl vůbec, nebo mu chyběla vášeň a spontánnost,“ popsala problémy s muži svého věku.

Elaina má velký sexuální apetit, což je podle ní u žen po padesátce rarita. A to mladíci cení. Líbí se jim její celulitida nebo povislá prsa. Rádi objevují stárnoucí tělo, je to pro ně podle ní něco exotického.

A výhody vidí i mimo ložnici. „Starší muži si lámou hlavu s důchody a alimenty na děti a exmanželky. Mladí si peníze užívají. Chodí se mnou za zábavou,“ přiznala.

S mladšími partnery nicméně nevidí budoucnost. Nehledá manžela, ale užívá si život teď a tady.

Elaina je sdílná i na sociálních sítích. Její upřímné výroky zaujaly už stovky tisíc sledujících, kteří jí moc fandí. I mladší ženy její názory sdílí a Elainu naprosto chápou.

Související témata:
Elaina St James

Reklama

Další články

Načítám