Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I hollywoodské hvězdy jsou jenom lidé. A přirozeně, i ony mají nějaké fetiše. Některé na sebe práskly všechno samy, o jiných vyplavaly informace, aniž by o to možná stály. Podívejte se s námi, jak to mají některé zahraniční celebrity rády.

Rihanna

Badgalriri, jak si zpěvačka říká na Instagramu, to má ráda drsnější a je v posteli submisivní. Časopisu Rolling Stone v roce 2011 přiznala, že se jí líbí, když dostane na zadek. „Miluji cítit, že jsem něčí holka. Mám ráda, když dostanu naplácáno. Být svázaná je zábava. Mám ráda spontánnost. Občas bičíky, občas pouta, ale nesmí se to moc plánovat. Jsem radši, když chlap použije ruce než bičík,“ uvedla, jak se jí to líbí.

Ricky Martin

Zdá se, že latinskoamerický zpěvák Ricky Martin je otevřený všemu. A co víc? Je velmi sdílný. Magazínu Blender v roce 2005 přiznal, že má rád tzv. golden showers – zlaté sprchy, tedy líbí se mu na své partnery močit. „Už jsem to zkoušel ve sprše a je to sexy,“ rozpovídal se. „Vaše tělesná teplota je jiná než vody ve sprše. Jsem otevřený všemu. Jsou momenty na jemný, něžný sex a pak ty na pořádné naplácání na zadek,“ nechal se slyšet. No, proti gustu…

Kristen Stewart

Když herečka Kristen Stewart randila s kolegou ze ságy Stmívání Robertem Pattinsonem, sdílela s britským magazínem Vogue možná víc, než o co fanoušci stáli. „Miluji, jak je cítit. A on, jak jsem cítit já. Rád mi olizuje podpaží,“ šokovala. „Nejsem posedlá mytím podpaží. Je to pach někoho, koho milujete. O to přece jde, ne?“ myslí si herečka.

Angelina Jolie

Že je nebo alespoň bývala Angelina Jolie divoženka, není tajemství. Ale že při sexu s ní může dojít na krev, je úplně jiný level divokosti. Hollywoodská herečka přiznala magazínu OK! opravdu divokou historku o svém poprvé. „Začali jsme mít sex, ale to mi nestačilo. Už jsem nebyla malá holčička. Chtěla jsem mu být ještě blíž, tak jsem vzala nůž a řízla ho.“ Měli jsme sex pokrytý krví,“ uvedla. No, ne každý chlap by na tohle asi byl, nicméně hereččin první manžel Billy Bob Thornton zjevně nebyl proti. Jak je známo, při svatebním obřadu si hvězdná dvojice vyměnila ampulky s krví toho druhého. Co s nimi pak dělali, raději ani nedomýšlíme.

Jack Black

Fetiš na chodidla není nic moc neobvyklého. Někomu ale také záleží na obutí. Třeba herec a komik Jack Black ujíždí na dřevácích, jak přiznal časopisu Playboy. „Pokud má holka dřeváky, dělá to se mnou svoje. Nejsem žádný úchyl, ale mám tak trochu úchylku na chodidla. Občas se přistihnu, jak na ně zírám. Mám rád podpatky, žabky, bosé nohy jsou nejlepší,“ nechal se slyšet.

Rod Stewart

A když jsme u těch chodidel, Penny Lancaster, manželka zpěváka Roda Stewarta, přiznala, že miluje sání prstů na noze, protože je má citlivé. „Prsty na nohách jsou propojené s dalšími částmi těla, jako je krk nebo uši. Je to smyslné,“ přiznala v pořadu Loose Women s tím, že na dráždění palců u nohou používají s manželem prsty nebo jazyk.

John Mayer

Zpěvák John Mayer údajně rád stříká na své partnerky šlehačku a pak ji líže. Také je podle zdrojů rád dráždí peřím. John měl v posteli mnoho slavných žen, včetně Taylor Swift, Katy Perry nebo Jennifer Aniston. A tu měla zpěvákova úchylka trochu zaskočit, když spolu v roce 2008 randili. „Jennifer se nejdřív trochu bránila, ale když to zkusila, nemohli jste jí z tváře smazat úsměv,“ uvedl zdroj pro magazín Star. Další Johnova nejmenovaná ex zase tvrdila, že zpěvák zkrátka miluje sex a rád zkouší všechny možné nevšední polohy. Není divu, že je mezi ženami tak oblíbený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám