Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šli byste do sexu na prvním rande? Účastnice populární soutěže Miss Bum Bum Larissa Sumpani se tomu rozhodně nebrání. Nyní se na sociální síti svěřila se sexuálním zážitkem, po kterém ovšem litovala, že na něco takového kývla.

Larissa vyrazila na rande s někým, kdo ji velmi přitahoval, a tak po večeři přijala pozvání k němu domů. Bylo jasné, že dojde na intimnosti, ke smůle dotyčného má ale modelka zásady, přes které nejede vlak.

Sex na první schůzce? Beze všeho! Ale pokud jde o bezpečný sex, ochrana musí být veganská. Ano, čtete správně. Když Larrisa zjistila, že chlapík nemá veganské kondomy, odmítla se s ním vyspat. V zoufalství dotyčný tedy navrhl soulož bez ochrany, ale to už byl úplně oheň na střeše.

„Byla jsem v šoku. S něčím takovým jsem se setkala úplně poprvé,“ přiznala modelka, která proslula tím, že opravdu miluje sex a souloží i několik hodin týdně, aby se udržela fit.

Kromě toho je známá také tím, že je oddaná veganka, pán měl tedy bohužel smůlu. Stejně jako modelčin bývalý manžel. Toho opustila, protože nezvládal, že je bisexuální, a žárlil. Pak uspořádala rozvodovou party v přepočtu za 115 tisíc korun.

„Zasloužím si být šťastná s někým, kdo mě bude milovat a nebude soudit,“ míní. Někoho takového ale možná nebude úplně snadné najít. Hlavně tedy, aby měl veganské kondomy.

Související témata:
Larissa Sumpani

Reklama

Další články

Načítám