Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alimenty na děti jsou vždycky ožehavé téma. Rebecca Goodwin, proslulá na sociálních sítích díky lechtivému obsahu, vzbudila na internetu bouřlivou diskuzi, když si rýpla, že jejímu ex vyměřili alimenty v přepočtu pouhých 860 korun měsíčně. Zatímco jedni se zhrozili nad tím, jaká je to almužna, druzí se zase pohoršují, že by vzhledem k jejím příjmům Rebecce neměl platit vůbec nic.

Je pravdou, že Rebecca je milionářkou. Jen díky placenému obsahu na sociálních sítích si přijde měsíčně údajně na 2-4 miliony korun. A ještě že tak! Z alimentů na dítě by tedy rozhodně nevyžila.

Když se v jednom z videí svěřila s jejich výší, trollové ji začali popichovat, že vydělává majlant a stejně si bere peníze od expartnera. Rebečina reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

„Takže mi tím chcete říct, že kdybyste vydělávali dostatek peněz, byli byste v pohodě s tím, že druhý rodič na dítě vůbec nepřispívá? Tak to jo, jestli tohle vypouštíte na TikToku, tak prosím,“ vzkázala haterům.

„Já osobně bych v noci nemohla spát, kdybych nezajistila svoje dítě, i kdyby to druhý rodič dokázal. A jen pro informaci, byly doby, kdy jsem měla úplně jinou práci, než mám teď. Pomalu jsem neměla na živobytí a on vydělával mnohem víc než já a stejně neplatil skoro nic,“ dodala na srozuměnou Rebecca.

A doplnila, že i v tak těžkých dobách to byla ona, kdo musel platit pleny, příkrmy a zkrátka všechno, aniž by měla z čeho. Otec jejího dítěte si to na rozdíl od ní prý mohl dovolit, ale neměl zájem. A právě to, že nechtěl, nemůže Goodwin pochopit. Pro své dítě chce pochopitelně to nejlepší.

Na TikToku, kde video sdílela, se dočkala ale také ohromné podpory. Většina sledujících jí dala za pravdu, že by se otec měl jednoznačně podílet. Zaznělo nicméně také, že když si tak stěžuje na otce svého dítěte, neměla si s ním dítě dělat.

Co si o alimentech 860 korun pro Rebeccu Goodwin myslíte vy? Má na ně nárok? Hlasujte v naší anketě!

Zaslouží si Rebecca alimenty, i když vydělává miliony?
Samozřejmě, otec by se měl podílet, i když matka vydělává víc.
86,2 %
860 korun měsíčně je akorát.
4,5 %
Neměl by jí na dítě platit nic.
9,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 9316 čtenářů.
Související témata:
Rebecca Goodwin

Reklama

Další články

Načítám