Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, která si říká Hairy Cherry, se přestala holit z mnoha důvodů. Mimo jiné ji vyloženě baví vystavovat své ochlupení na odiv, hlavně pak na pláži v bikinách.

Na sociálních sítích proslula díky tomu, že sdílí své „přirozené“ já. S holením pětadvacetiletá brunetka skoncovala před rokem. Udělala to poté, co jí jeden z fanoušků nabídl v přepočtu 160 tisíc korun, když už se nikdy neoholí.

Od té doby Cherry své slovo drží. Neoholené podpaží nebo třeba nohy vystavuje na odiv i ve videích na TikToku a podporuje i ostatní ženy, které se odmítají holit. Na ty je prý nesmírně pyšná a vždy ji potěší, když nějakou takovou potká na ulici.

Podle modelky mají holky, co se neholí, báječné sebevědomí a za to si vysloužily její respekt. Stejně tak i Cherry fanoušci většinou fandí. A pokud ne, hravě si s hejty poradí.

Nemylte se, tahle kráska totiž umí být i pěkně ostrá. Když jí před časem jeden z trollů nadával, že je nechutná, vysmála se mu, že jí nejspíš závidí, protože jemu zatím nenarostly ani vousy. Ouch.

@ittybittycherrybb

Yall will never know that level of confidence

♬ original sound - Itselenaaaa💕
Související témata:
Hairy Cherry (influencerka)

Reklama

Další články

Načítám