Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovní moderátorka stanice BBC Emma Louise Jones obdržela zprávu od cizího muže, který jí chtěl doslova „osahat její masivní mlíkárny“. Emma na oplátku za cennou informaci zveřejnila jeho zprávy i s profilem.

Sexy blondýnka na sítích často sdílí úchylárny, které jí chodí do zpráv. Sama se jimi baví a bere je sportovně. Ostatně co jiného jí zbývá?

I tuto zprávu zveřejnila s vysmátými smajlíky. Nutno dodat, že žadatel po 48 hodinách bez odezvy napsal ještě slovo „prosím“.

Emma si je dobře vědoma svých předností. Sama již dříve žertovala, že má prsa tak velká, že jimi občas nechtěně zatroubí o volant. Myslí si ovšem, že i tak by si někteří pisatelé měli své touhy nechat pro sebe.

Jako většina slavných, ale i méně slavných žen i Emma dostává zvrácenosti nebo nechvalně proslulé dick pics neboli fotky penisů.

Však také když přála sledujícím vše nejlepší do nového roku, připsala, že by neuškodilo, kdyby byl rok 2024 „méně nadržený“. No, jak je vidět, přání se jí zatím neplní.

Související témata:
Emma Louise Jones

Reklama

Další články

Načítám