Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plus size modelka Lauren Butler tvrdí, že jsou z ní muži úplně paf, přesto se ji však bojí pozvat na rande. Jednoduše se stydí.

Bývalá uklízečka má nemálo obdivovatelů. Ale bohužel pro ni jen ve virtuálním světě. Pokud někomu z nich dá ona najevo náklonnost, dotyčný hned znejistí, proč se o něj zajímá někdo jako ona, tvrdí.

„Myslím, že se mě prostě bojí,“ myslí si sexy zrzka ze Severní Karolíny. Ta je prý na lásku připravená, ale aktivně nikoho nehledá. Pokud tam nepřeskočí jiskra, nemá zájem.

„Je těžké být takhle sexy. Muži se mě zdráhají oslovit, bojí se, že je odmítnu,“ říká Lauren a doplňuje, že páni nemusí mít strach, je prý úplně normální holka.

Modeling je pro ni jenom práce, ale bohužel přinesla i své minusy. Muže podle ní zajímá jenom její tělo. Zahrnují ji chválou, dokonce dárky, a platí dost peněz, aby viděli její sexy fotky.

Ačkoliv ji o ně často žádají, s fanoušky žena zásadně nesdílí nahé snímky. Je to jedna z jejích zásad. Přesto si vydělá slušný balík, o sledující ostatně nemá nouzi. Jen na Instagramu jich má 3,5 milionu.

Sebevědomí Lauře prý nikdy nechybělo. Vždy byla vysoká a už na škole vyčnívala. „A co je hlavní, líbí se mi, že jsem holka s křivkami,“ vysvětlila.

A jaký muž by u ní zabodoval? „Nemám vyhraněný typ. Nikoho nediskriminuji kvůli vzhledu, ale stojím o vážný vztah. Chci něco, co povede ke sňatku,“ dodala s tím, že naposledy randila loni v létě, a tak cítí, že je načase. Snad se zadaří!

Související témata:
Lauren Butler

Reklama

Další články

Načítám