Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britka Jacqueline Hooton bojuje proti stárnutí posilováním. V 60 letech je silnější než kdy dřív a ráda by ženám nad 50 dokázala, že věk je jen číslo.

Jacqueline využívá své sociální sítě, aby inspirovala ostatní. Věří, že každý je schopen změny bez ohledu na věk. Ona sama se cítí nejsilnější za celý svůj život.

Již 20 let působí jako osobní trenérka a i předtím ji živilo fitness. Své zdraví začala brát vážně po narození prvního syna v roce 1989. Tehdy si totiž uvědomila, že na něm závisí zdraví jejího synka.

Začala cvičit podle kazet herečky Jane Fondy a později přesedlala na silové tréninky. Věří, že „lékem“ proti stárnutí je právě pohyb.

„V únoru mi bude 61. Možná stárnu, ale rozhodně sílím,“ zamyslela se na svém instagramovém profilu. Posilování je tajemstvím dlouhého a zdravého života. Speciálně pro ženy po menopauze je to důležité. Pro jejich kosti, klouby, a vůbec pro schopnost fungovat každý den. Takže pokud ještě netrénujete, začněte teď!“ motivuje sledující.

Na svém profilu sdílí fitness tipy, cvičící videa a návody, jak cvičit ve vyšším věku. Získala si pochopitelně přízeň tisíců fanoušků, mnoho žen s ní sdílí své vlastní příběhy a pro většinu je velkou inspirací.

„Čím dříve začnete, tím lépe. Nikdy není pozdě a nikdy nejste moc staří,“ doplnila na závěr inspirativního postu Hooton. V jaké je formě, se můžete přesvědčit v naší galerii.

Související témata:
Jacqueline Hooton

Reklama

Další články

Načítám