Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trojnásobná maminka Sarah Nicole Landry proslula na sociálních sítích tím, že ukazuje věci tak, jak jsou. Nebojí se předvést bříško se striemi, vytahanou kůží nebo špíčky. Vyneslo jí to už přes 2 miliony sledujících, kterým je její odvaha sympatická.

Influencerka se rozhodně nestydí ukázat své tělo třeba v prádle. Když podle ní mohou vystavovat panděra chlapi, nevidí důvod, proč by ona nemohla taky.

„Mužům se říká, že mají taťkovské pupky, kdežto po maminkách, které skutečně děti odnosily, se chce, aby okamžitě měly zpátky předtěhotenskou figuru,“ myslí si Landry.

Fanynky videem, u nějž se rozepsala o sebelásce a body pozitivitě, nadchla, a v komentářích hned začaly sdílet vlastní příběhy o tom, jak se za svá těla po porodu styděly.

Těm hvězda sociálních sítí jednoduše vzkázala, aby se měly rády takové, jaké jsou, a nebály se, co jim na to řeknou partneři. Ona sama má ve svém muži nesmírnou oporu.

Přitom když se poznali, Sarah byla nejprve odtažitá, bála se, že ho její „nedokonalá“ figura odradí. Nemohla se ale víc mýlit. Manžel její tělo prý zbožňuje a lásku dávají hojně na odiv i na sociálních sítích.

Co si myslíte o videu Sarah Nicole Landry? Má pravdu, mělo by se na „pupky“ mužů i žen hledět stejně? Hlasujte v naší anketě níže!

Myslíte si, že "pupky" mají ženy obnažovat stejně jako muži?
Jasně, když můžou chlapi, ženy také!
77,6 %
Ne, ženy by své nedokonalosti neměly předvádět.
3,2 %
Nikdo by neměl ukazovat špeky.
19,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7218 čtenářů.
Související témata:
Sarah Nicole Landry

Reklama

Další články

Načítám