Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meirivone Rocha Moraes z Brazílie našla svou spřízněnou duši v hadrovém panákovi. Ano, čtete správně. Při opulentním obřadu před několika lety pojala za manžela hadráka jménem Marcelo, se kterým má dnes již tři potomky. Před několika dny nevšední dvojice totiž přivítala na svět dvojčata.

Meirivone už unavovalo, že nemůže najít toho pravého. Marcelo je prý dokonalým partnerem. Bizarní rodinka se před rokem rozrostla o syna Marcelihna, který je po tatínkovi rovněž hadrovou panenkou.

A protože je život plný překvapení, Meirivone nedávno na sociální síti oznámila, že „porodila“ dvojčata, holčičky. Rovněž hadrové. A tak je domácnost hned o něco veselejší.

Meirivone tvrdí, že je Marcelo skvělým otcem, péči o děti a domácnost si prý poctivě dělí. Kromě toho Marcelo brouzdá na internetu a hledá vhodný domov pro rozrůstající se rodinu, jak tvrdí šťastná maminka.

Mohlo by se tedy zdát, že vedou dokonalý život, ale ani Meirivoně a Marcelovi se nevyhnuly rány osudu. Jejich prvorozený Marcelihno byl prý před nedávnem unesen. Únosce dokonce požadoval výkupné. Zděšení rodiče rozvěsili letáky a sdíleli videa na TikToku, v nichž prosili sledující o pomoc. Marcelihno se k nim ale nakonec šťastně vrátil.

Kromě toho se vztahem otřásla Marcelova nevěra. Prý své choti zahnul dvakrát, Meirivone na to přišla díky textovce své kamarádce a na Marcela se hrozně naštvala. Několik dní musel nocovat na gauči. Nakonec mu ale odpustila a od té doby žijí dál spokojeně. Nezbývá než doufat, že jim štěstí vydrží co nejdéle.

Související témata:
Meirivone Rocha Moraes
Panenky

Reklama

Další články

Načítám