Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronica Rose bývala zdravotní sestrou, avšak nevydělávala tolik, kolik by si představovala. Začala proto s brigádou, a sice prodejem svých obnažených snímků. Kolegyně z nemocnice ji kvůli tomu dokonce začaly šikanovat, ale Veroničina pomsta byla sladká. Vydělává totiž nyní desetkrát víc než ve zdravotnictví.

Sexy modelka tvrdí, že svou práci milovala, ale jak už to bývá, v nemocnici pracovala dlouhé směny za minimální mzdu. A tak se rozhodla, že zpeněží své sexy snímky. To ale netušila, že jí to navždy změní život.

„Nikdy jsem se o tom kolegyním v práci nezmínila, ale ony na to stejně přišly. Nelíbilo se jim, že jsem úspěšná, a začaly žárlit,“ míní brunetka.

A vysloužila si za to prý přesčasy. „Pracovala jsem tolik hodin a ony jen seděly a sledovaly mě. Jedna kolegyně dělala, co mohla, abych dostala padáka.

A zatímco Veroniku stále více pomlouvaly, sledující na sociálních sítích jí přibývali a lidé na ulici ji stále častěji poznávali. Vše vyvrcholilo tím, že ji na firemním halloweenském večírku poznal i přítel jedné ze sester. Z čehož dotyčná neměla ani trochu radost a atmosféra v práci se prý ještě zhoršila.

Navzdory tomu ale některé kolegyně Veronica inspirovala. Chodily za ní pro rady, jak také začít s prodejem pikantních snímků. Dokonce se jí začaly ozývat i spolužačky ze školy, se kterými roky nemluvila.

Snímky prodávala nejprve na Instagramu, později se uchýlila k placené sociální síti. Tam teprve vydělala balík. V roce 2019 tak nadobro sekla s prací zdravotní sestry.

„Vydělávám desetkrát víc, než byla má výplata,“ uvedla s tím, že si žije v luxusu. Má čtyři domy a miluje sportovní auta. Dvě dokonce vlastní. Těžce vydělané peníze investuje hlavně do nemovitostí.

Jednou by se ale k práci zdravotní sestry ráda vrátila, protože ji naplňovala. Ráda pečuje o ostatní. Jestli ji negativní zkušenosti z práce něco naučily, pak to, že si nemá brát k srdci hejty ostatních. Ať už online, nebo ve skutečném životě.

Související témata:
Veronica Rose

Reklama

Další články

Načítám