Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lizzy Groombridge z Cornwallu našla štěstí s o 20 cm menším Jamesem Hitchensem, tedy alespoň to tak vypadalo. Toho totiž 190 cm vysoká blondýnka nedávno vyměnila za drobounkou Candie Dixon, která měří pouhých 155 cm.

Výškový rozdíl je na první pohled tak zjevný, že si prý lidé myslí, že jde o matku s dcerou místo o pár. Dívky se seznámily online, než se zamilovaly, a když sdílely společné fotky, lidé si z nich začali utahovat.

Ty to ale nerozhodilo, a dokonce si založily společný účet na placené sociální síti pro dospělé. Lizzy je zvyklá na komentáře ohledně své výšky, ale nikdy by prý nečekala, že bude lidem tolik ležet v žaludku jejich výškový rozdíl s Candie.

„Většinou jde o komentáře online, které nás nijak neovlivní,“ nechala se slyšet Lizzy s tím, že si s partnerkou obě klidně vyrazí na podpatkách. Navíc razí moto, že jim „hateři přinesou slávu“.

Děvčata se seznámila online, Candie Lizzy označovala na fotkách, aby upoutala její pozornost. Začaly si psát a po několika měsících se sešly osobně.

Lizzy se tehdy vzpamatovávala po rozchodu a na vztah s Candie prý vůbec nepomýšlela. Ta už v tom ale lítala až po uši. Přátelství tak nakonec přerostlo v lásku, přestože Lizzy nikdy předtím s dívkou nerandila.

Obě si užívají pozornosti, které se jim na sítích dostává, i navzdory hromadě hejtů. Sdílení společných sexy snímků jim vynese měsíčně mezi 100-150 tisíci korun, což prý jejich vztah ještě posiluje.

Reklama

Další články

Načítám