Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Isaiah Caldwell ze St Louis vážil 197 kilo, když bylo nejhůř. I kvůli obezitě měl podle lékařů problémy s plodností. A protože se zoufale toužil stát otcem, rozhodl se do toho opřít a zhubnul skoro polovinu své váhy.

Kromě hubnutí v posilovně si osmadvacetiletý Isaiah naordinoval dietu, která měla zlepšit jeho plodnost. Sestávala pouze z masa, vajec a později i mléčných výrobků.

Dnes váží 101 kilo, je samý sval a nesmírně spokojený. S manželkou Amandou se stále snaží o miminko. Snahou o dítě se stali posedlí. Že je něco v nepořádku, zjistili zhruba po roce snažení.

Isaiah hned začal s hubnutím. Když díky živočišné dietě zhubnul skoro 10 kilo za měsíc a u toho si pochutnával na stejkách, nadchlo ho to.

A pak už to šlo ráz na ráz. Přebytečná kila šla rychle dolů a k tomu se zlepšovala i jeho psychika. Po 10 měsících zařadil i ovoce a mléčné výrobky. K tomu přidal zvedání těžkých vah a s hubnutím byl konečně spokojený.

„Cítil jsem totální beznaděj, ale zvládne to každý,“ povzbuzuje na sociálních sítích. S Amandou je čeká v blízké době další návštěva lékaře, který jim řekne, jestli se jejich šance na početí zlepšily.

„Jsme optimističtí. Čekají mě testy, ale alespoň jsem zvýšil své šance,“ věří si Isaiah, který je v nejlepší formě svého života. S Amandou jsou odhodlaní stát se rodiči za každou cenu.

Související témata:
Isaiah Caldwell

Reklama

Další články

Načítám