Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Debbi Wood si vysloužila přezdívku „nejžárlivější žena světa“. S manželem Stevem se stali hvězdami médií právě díky její žárlivosti a restrikcím, které pro svého muže nastavila. Nejen že mu pravidelně lustruje telefon, ale neváhá ho posadit k detektoru lži.

Debbi nikdy neměla vysoké sebevědomí. Manželovi kontrolovala emaily, telefon nebo bankovní konto. Pak to ale zašlo ještě dál. Chudák Steve už se na žádnou ženskou nesmí ani podívat. A to ani v televizi nebo v časopisech.

„Nechci, aby si myslel, že jsou sexy. Když jste ve vztahu šťastní, měli byste mít oči jenom pro svého partnera,“ nechala se slyšet hned v několika pořadech, kde byli hosty.

A aby se ujistila, že ji Steve poslouchá na slovo, pořídila si Debbi pomocníka, kterého neoklame. Detektor lži. „Byla to jediná cesta, jak se ujistit, že se jeho zrak upírá jenom na mě. Obecně je celkem pravdomluvný, ale ohledně koukání na jiné ženy jsem ho už párkrát přistihla při lži,“ brání se Debbi.

Na detektor tak manžela připíchne po každém příchodu domů nebo zkrátka kdykoliv se jí něco nezdá. A sledovat už nesmí nejen žádné pořady nebo seriály, kde jsou ženy, ale prakticky ani reklamy.

„Jednou vyskočila v televizi reklama na holítka. Úplně jsem zpanikařila, že tu modelku Steve sjíždí pohledem. Jediným řešením bylo zakázat mu všechno, kde se objevují ženy,“ povzdechla si Debbi.

Se Stevem se seznámila v roce 2011 díky společným přátelům. Od té doby jí byl diagnostikován Othellův syndrom neboli patologická žárlivost. Také bipolární porucha a dysmorfofobická porucha.

A jak k tomu přijde chudák Steve? Podle Debbi ho nic nepřiměje, aby vzal nohy na ramena, což potvrdil i on sám.

„Nehrozí, že bych ji opustil. Kdybych chtěl, udělal bych to už dávno,“ nechal se slyšet s tím, že pravidla jeho manželky nejsou zdaleka tak hrozná, jak se může zdát. No…když myslí.

Související témata:
Debbi Wood
Detektor lži

Reklama

Další články

Načítám