Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězem nové řady reality show Big Brother se stal Stanislav Liška, který vyhrál 2,5 milionu korun. „Každý měl vidinu soutěž vyhrát, ale nepočítal jsem s tím,“ svěřil se Standa Super.cz pár dní po příletu do Česka.

Ještě před nástupem do reality show prozradil, že mu budou nejvíc chybět nejen kamarádi, ale také marihuana, a bude mít problém s abstinencí. To potvrdil i jako vítěz.

„Už týden předtím jsem na hotelu nemohl spát, měl jsem zimnice. Hulil jsem aktivně deset let, takže dva měsíce bez hulení pro mě byly hodně náročné. Když jsem se vrátil, tak jsem si trošku zahulil, byl trošku jinde a už vím, že teď už to nebude každodenní záležitost,“ řekl v pořadu Superchat Stanislav, který se chce nyní více věnovat i zdravému životnímu stylu. Dokonce prozradil, že za dva měsíce v domě Big Brothera zhubl jedenáct kilogramů.

„Zhubl jsem jedenáct kilo. Když jsme tam první týdny jedli rýži s mlíkem a zelí místo křupek, tak to bylo náročné. Ale beru to jako pozitivní věc do dalšího života, že trošku zkusím upravit jídelníček a starat se o sebe o něco víc,“ prozradil o náročném pobytu, který neusnadňovaly ani různé výzvy a úkoly. Během jedné z prvních dokonce onemocněl. „Nemocní byli minimálně tři, pak jsme si to všichni předávali a minimálně půlka lidí nějakou nemoc odnesla. Ale ve finále mě ty výzvy bavily, třeba když jsme dostávali elektrošoky,“ řekl s úsměvem.

Pokud jde o výhru, tak chce část investovat, zrekonstruovat byt a uspořádat jednu velkou akci.

„Bude jedna velká akce, jinak se nebojím, že bych to všechno prokalil. Dva týdny budou náročné. Pak si myslím, že se uklidním, a bude všechno tak, jak má být. Jako první chci rekonstruovat byt a zbytek rozumně investovat,“ vysvětlil Standa, který se živí jako rekvizitář. Zda se k tomuto oboru vrátí, je zatím otázka. Rozhodně by si ale rád vyzkoušel třeba Survivora, nebo se pustil do herectví. „Chtěl bych to zkusit. Zahrát si nějakého hlupáka, „zkuřku“ nebo alkoholika bych zvládl levou zadní,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám