Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu desátý díl zábavného pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Co budou slavní sourozenci probírat tentokrát? Napřed se pozastaví nad svým jubileem a hned poté nad sestrou…

Pořád aktuální je samozřejmě drsná reality show Survivor. Proč Vincentovi (27) pořád nedá spát účast Agátiny (38) kamarádky Ornelly Koktové, která odstoupila jako jedna z prvních? Ze soutěže koneckonců odstupuje jedna celebrita za druhou. Co je podle Agáty a Vincenta hlavním důvodem, proč se to letos děje? A proč by se podle nich měli této reality show účastnit jen „obyčejní“ lidé?

Řeč samozřejmě přišla i na Miss World Krystynu Pyszkovou. Agáta Hanychová její vítězství schvaluje, Vincent názor své sestry úplně nesdílí. Co se mu na nové královně krásy nelíbí?

Naopak herečce Pavle Tomicové náhlý odchod ze seriálu Zoo schvaluje. Oceňuje její soudnost, že si dokázala připustit, že potřebuje zvolnit. To totiž podle Vincenta hodně lidí neumí.

Vyplavou ale i dávné vzpomínky na náhodná setkání. Se kterým slavným hercem se Agáta před lety svezla na kotvě v Peci?

Dojde ale opět i na téma plastických operací. Kterou hollywoodskou superstar za ně děti Veroniky Žilkové zkritizují? Jako bonus v našem videu uvidíte i Vincentovy parádní grimasy, kterými se snaží celebrity se strnulými výrazy po plastikách napodobovat!

Reklama

Další články

Načítám