Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Agáty Hanychové (38)už jsme si za ty roky zvykli na leccos. A vždycky nás něčím překvapí! Třeba jako v případě krátkého videa, jehož sledování je hlavně pro fajnšmekry. Influencerka se v něm představí jako legendární postavička ze známého pánského magazínu. A to rozhodně není všechno!

Blíží se Velikonoce a vydělávat se prostě musí. Poté, co vláda Česka zakázala produkty obsahující HHC, do toho šlápli výrobci přípravků s CBD. Firmy pak spojily síly s influencery a světlo světa spatřily nejrůznější spolupráce, ze kterých jde člověku hlava kolem.

Na jednu takovou kývla i Agáta, která se rázem proměnila v sexy zajíčka. Ten chodí po pražském hotelu, veze se na servírovacím vozíku a rozhazuje plné hrsti gumových bonbonů. Ty „překvapivě“ nejvíc zaujmou přítomné seniory, dětem je z pochopitelných důvodů cpát nelze.

Pohled na vysmáté seniory, kteří po konzumaci „gumídků“ od Agáty zapomněli na strasti obyčejného života a nevědí ani, ve kterém že to jsou městě a hotelu, je k nezaplacení. Jistě vykouzlí úsměv na rtech i vám, aniž byste cokoli požili…

Agátě to navíc v kostýmu zajíčka náramně sekne! Fanoušci houfně obdivují její štíhlou postavu, takhle hubená nebyla snad nikdy. Že by trojnásobné mateřství šlo bývalé modelce tolik k duhu?

Nebo se snad láduje jen zmíněnými medvídky? A to, co v živácích vaří, jí pouze její blízcí? Brzy se snad dozvíme víc!

Reklama

Další články

Načítám