Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl zábavního pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Jako vždy v něm budou slavní sourozenci komentovat události, které v posledních dnech či týdnech hýbaly světem showbyznysu, a to nejen toho českého, ale i zahraničního.

Dojde tedy pochopitelně na „moučnou aféru“ Jana Bendiga (30), a to včetně poněkud originálního návrhu, jak ho usvědčit, že „útok“ skutečně zinscenoval sám. Vincent (27) ovšem zaspekuluje například i o tom, kdo byl předlohou pro Tiffany Richbitch, ženské alter ego Ondřeje Gregor Brzobohatého (41). Agáta (38) si neodpustí dotaz, jestli oblékání ženských šatů někdy nelákalo i jejího bratra Vincenta…

Tradičně dojde i na hru, která se bude týkat českých celebrit. Jak se s ní sourozenci popasují tentokrát? Koho si Agáta například vybaví jako prvního v souvislosti se slovem „sádlo“? Jak vypadala „hra na úchyly“, kterou s ní v dětství hrála její maminka Veronika Žilková (62)?

Zatímco většinou bývalé i současné partnery předhazuje Vincent Agátě, tentokrát je to naopak. Influencerka svého bratra osočí z toho, že měl poměr se zápasnicí MMA a manažerkou nočního klubu Kundosaki. Přizná Vincent barvu? Bude mlžit? Nebo vše popírat? V této souvislosti Vincent přizná i návštěvu strip baru, která nedopadla úplně podle jeho představ. Co se stalo?

Aktuálním tématem je pochopitelně i drsná reality show Survivor, kde soutěžila i Agátina kamarádka Ornella Koktová (31). Od té má zjevně spoustu zajímavých informací i ze zákulisí soutěže. Některé z nich Agáta v aktuálním dílu pořadu „vyslepičí“! Například to, jestli mezi sebou účastníci provozují sex.

Na přetřes přijde i americký rapper Kanye West (46) a jeho partnerka Bianca. Chodí skoro nahá proto, že je blázen, nebo aby vystoupila ze stínu svého slavnějšího muže? A když už budou rozebírat Biančiny na odiv vystavované přednosti, dojde i na vnady herečky Anety Krejčíkové…

Nejen to, ale i mnoho dalšího se dozvíte v dnešním díle pořadu Agáta a Vincent: Taky názor.

Reklama

Další články

Načítám