Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) promluvila o svém konci v reality show Survivor. Odstoupila sama po necelých třech týdnech poté, co jí její tělo vypovědělo službu. Tři dny strávila v nemocnici. Poté se rozhodla Dominikánskou republiku opustit.

Ornella byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat. Promluvila o tom, jak zvládala pobyt na opuštěném ostrově, i o vztazích na ostrově.

„Zdraví šlo do háje po prvním týdnu. Neměli jsme oheň, neměli jsme jídlo, jen trošku kokosu. Bylo vidět, jak je jídlo důležité palivo pro tělo. A do toho chodíš na souboje,“ řekla Super.cz Ornella o svém působení v Survivoru. Později dokonce jedla trávu i slupky od banánu.

„Zdraví jsem neovlivnila, odpadla jsem. Nejhorší chvilky byly dvě. V té první jsem omdlévala v náručí Sebastiana. V jeden moment jsem si myslela, že jsem ve snu a jsem někde v Česku,“ popisuje zdravotní stav podnikatelka.

„Pak jsem dostala zánět do oka a vyvrcholilo to po posledním souboji. V noci se mi udělalo hodně zle. Martin Carev mluvil španělsky, tak jsem ho poprosila o pomoc. Ten mě už málem nedovedl, odpadla jsem. Probouzela jsem se v křečích, vypadalo to jak epileptický záchvat, nemohla jsem promluvit, jazyk se mi uvnitř třásl. Dali mi nějaký čpavek,“ mluví o zdravotních problémech, po kterých se rozhodla ze Survivoru odejít. Trápilo ji i dvojité vidění.

„Na ostrově mě dávali dohromady, druhý den ráno už jsem byla v nemocnici. Tam jsem strávila tři dny. Nasadili mi dvoje antibiotika. Ty tablety byly obrovský, měla jsem pocit, že polykám sršně. Byla jsem vyděšená, jak mi to zdraví odchází, a proto jsem se rozhodla odejít. Mám firmy, rodinu, rozhodla jsem se nehazardovat se zdravím,“ uzavřela Ornella.

Co dalšího o svém pobytu v Survivoru prozradila? To se dozvíte v našem videu nebo můžete Superchat poslouchat na podcastových platformách.

Reklama

Další články

Načítám