Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl pořadu Mámy z bulváru. Tentokrát o svých maminkovských radostech i strastech promluví herečky Michaela Tomešová (32)Aneta Krejčíková (33). I když na první pohled můžou působit jako naprosté protiklady, jsou už od puberty dobrými kamarádkami. Jejich přátelství v dospělosti zpečetilo i to, že se staly maminkami přibližně ve stejnou dobu a všechny radosti i problémy spolu mohly a nadále mohou sdílet. Co vše na sebe nejen jako na maminky prozradily?

Obě herečky jsou matkami dvou dětí, Míša má doma Kristiána (7) a Jonáše (5), Aneta Bena (5) a Toničku (3). Obě se staly maminkami před třicítkou, což v dnešní době není úplně obvyklé, a shodují se na tom, že jsou rády, že se zakládáním rodiny nečekaly. Jaké výhody podle nich mateřství v raném věku přináší? A byly jejich děti plánované? A bylo to s nimi jednodušší, když byly úplně malé, nebo teď, kdy už jsou trošku větší?

Řeč došla samozřejmě i na partnery. Míša, která je za hereckého kolegu Romana vdaná už osm let, nám prozradila, jak dlouho jí trvalo, než se po porodu vrátila do role „plnohodnotné manželky“. Aneta je se svým partnerem Ondřejem Rančákem zasnoubená už od roku 2017, tak se moderátorka Lucie Černá prostě nemohla nezeptat, jak to vypadá se svatbou. Co na to Aneta? Uvidíme ji brzy ve svatebních šatech?

Dámy ale probraly i další téma, které tak trochu rozděluje společnost, a to výchovu. Je lepší být přísný rodič, který dětem jasně stanoví hranice? Nebo naopak nechat děti, aby si své mantinely určovaly samy? A co si myslí o výchovném plácání přes zadek a podobných fyzických trestech? A kdo je doma přísnější?

Jako všechny pracující maminky i Míša s Anetou musí někdy své ratolesti někam „odložit“. Komu děti svěřují, když je s sebou nemohou nebo nechtějí brát do práce? Nejen to se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám