Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu nový, v pořadí už čtvrtý díl pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Do koho se slavní sourozenci budou navážet tentokrát? Jako vždy hlavně do sebe navzájem, ale i do Jaromíra Soukupa, Karlose Vémoly či ShopaholicAdel.

Expřítel Agáty Hanychové (38), mediální magnát Jaromír Soukup, se chystá zápasit pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. A zatímco Vincent to „vzhledem k jeho pokročilému věku“ označuje za hrdinský čin, Agáta rozhodnutí otce své dcery Rozárky považuje spíše za ostudu. Kam by ho raději poslala?

Vincent konečně kápnul božskou ohledně své přítelkyně, která dělá Agátě asistentku. Promluvil o začátcích jejich vztahu i o tom, kdo ze sourozenců ji znal dříve. A co si o ní myslí Agáta?

Společností rezonuje i téma tygřice, kterou úřady odebraly Karlosi Vémolovi (38). Po tom, co na něj prý jeho žena Lela práskla Agátě, která se tím v našem pořadu pochlubila, snad ani není divu…

Agáta promluvila také o tom, jaký nejdražší dárek dostala na rande. Zájem o ni totiž kdysi měl i miliardář Boris Kollár!

V období Vánoc nesmí chybět také téma dárků. Sourozenci si dali za úkol si vzájemně pořídit tři dárky do 100 korun. Jak si s tím poradili? Řeč ale přišla i na to, jaký nejdražší dárek kdo z nich dostal i co dostávali od expartnera své maminky Veroniky Žilkové, Martina Stropnického.

Reklama

Další články

Načítám