Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší událostí posledních dvou týdnů byl Český slavík, na kterého si v pořadu Agáta a Vincent: Taky názor posvítili sourozenci Agáta Hanychová (38)Vincent Navrátil (27). Probrali nejen pomoučeného Jana Bendiga a ohoz Richarda Krajča, ale také hejty mezi Jaromírem Soukupem a moderátorským duem Aleš Háma a Ondřej Sokol a také důvod, proč Agáta na Slavíka nakonec nevyrazila, i když to měla v plánu.

„Byla jsem tam pozvaná, ale když jsem si dala storýčko, v jakých tam jdu šatech, tak se tam pozval i Jaromír Soukup. Volala mi produkční Českého slavíka, že mě chce jen informovat, že tam bude (Soukup) taky a zda chci jít, nebo ne. Já jsem jí řekla, že jim nechci ukrást Českého slavíka, takže tam raději nepůjdu. A stejně jsem jim ho ukradla,“ řekla Agáta, která narážela na fakt, že její jméno během galavečera několikrát padlo.

Moderátorské duo Aleš Háma a Ondřej Sokol si totiž se Soukupem vyřídilo účty z loňského roku, kdy si je po odvysílání pořadu vzal Soukup drsně do úst a pozurážel je. Vrátili mu to i s úroky, třeba tím, že mu do hlediště vzkázali, že je hezké prodat firmu, aby si mohl koupit dva lístky na galavečer.

Foto: Herminapress
Aleš Háma a Ondřej Sokol si z Jaromíra Soukupa během přenosu utahovali.

Ještě před samotným zahájením večera došlo k incidentu, kdy Jana Bendiga jistý mladík posypal moukou a měl rasistické narážky. Později se mu veřejně omluvil, začalo se ale spekulovat, že scéna byla nahraná (Bendig to vyvrátil). A myslí si to i Agáta s Vincentem. „Jestli to bylo nahraný a praskne to, tak to jseš v pr*eli,“ vzkázala Honzovi Agáta, která doufá, že to tak není. „Honzu mám hrozně ráda,“ řekla.

Foto: Herminapress
Jan Bendig po zásahu moukou při příchodu na Slavíky.

V novém dílu nechyběla ani hra na to, zda Agáta a Vincent podle fotky poznají, o jakou známou osobnost jde. Zdaleka přitom nedošlo jen na lidi ze šoubyznysu. Když Vincent vytáhl foto Karla Čapka, Agáta ho svou odpovědí totálně rozbila. A v čem si spletla svou matku a ex Soukupa? Nový díl sledujte na přiloženém videu a také v podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám