Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Super.cz má Vincent Navrátil (27)pořad Taky názor, v němž si spolu se sestrou Agátou Hanychovou (38) rozhodně neberou servítky. A nesmírně ho to baví. „Reakce mám velmi zajímavé, nejlepší od lidí, kteří se chtějí smát a nechtějí nic brát vážně. Ani celebrity,“ svěřil.

„Náš pořad je primárně o tom, že ukazuje, že i my máme názor na svoje kolegy. Někdo má možnost říct v továrně v kantýně, že ho štve někdo v sekretariátu, tak děláme totéž. Myslím si, že obecně hodně chybí názor. Zvlášť v poslední době se ho lidé bojí říkat. Bojíme se kohokoli dotknout,“ vnímá Vincent aktuální hyperkorektnost.

„Myslím, že je osvěžující od někoho skutečný názor slyšet. A to, že o někom něco říkám, absolutně neznamená, že je to pravda. Takže kohokoli jsem se dotkl, tak se mě taky klidně dotkněte,“ je zastáncem rčení oko za oko, zub za zub Vincent.

Nicméně časem nevylučuje ani nějakou omluvu. „Někdy je člověk v takovém ajfru, že plácá nesmysly. Ale myslím, že zatím se držíme v nějaké míře. Já se snažím držet ségru, která tady v tom nemá úplně takt. Ale zase má ten ostrý jazyk, což tady chybí. Jinak by byla nuda. A myslím, že primárně jsme tady na tom světě, abychom se pobavili. Pojďme se bavit a nebrat se tak vážně,“ vyzval Vincent.

Reklama

Další články

Načítám