Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky se pohybuje na veřejnosti miniminálně, nyní se pomalu do světa šoubyznysu vrací. Dominika Mesarošová (38) se přestěhovala z Brna do rodné Prahy a prozradila, že by se ráda ještě jednou svlékla pro Playboy. Bývalá sexbomba byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat.

A den před další plastickou operací. Dominika v úterý podstoupila liposukci břicha. „Trápí mě podbřišek po porodu. Jsem štíhlá, ale mám nedostatky, které mi vadí. Jdu na odsátí spodního břicha. Stravuju se dobře, cvičím. Ale během porodu jsem přibrala dvacet kilo. To bříško dolů nejde, převis tam je. Takže jdu na liposukci,“ řekla v Superchatu Dominika.

„Lidé mi říkají, že jsem blázen, že na to jdu, ale já mám jasno,“ usmála se s tím, že jednu překvapivou liposukci má již za sebou. „Liposukci podbradku jsem podstoupila loni v létě a bylo to nejlepší rozhodnutí. Ten rozdíl je obrovský. Efekt je neuvěřitelný,“ chválí si práci chirurga Dominika.

Za sebou má také dvě plastiky prsou. Obě ještě před těhotenstvím. Další ani neplánuje. „Prsa jsou tak dokonalá, i implantáty, že není třeba s tím cokoli dělat. Drží to krásně, je to velmi dobře odvedená práce. Moje tělo to přijmulo skvěle. Není třeba měnit. Kdybych musela na další operaci ze zdravotních důvodů, tak bych to ještě možná o půl čísla zvětšila, vyplnila. Kvůli kůži, která povoluje,“ vysvětluje Mesarošová.

Další zákroky v tuto chvíli neplánuje. „Chodím na botox čela, ale že bych měla liftingy, plastiky nosu, implantáty v zadečku, to ne. Zadek mám hezký svůj,“ uzavřela Mesarošová.

Co dalšího prozradila? Jak to má s otcem svého pětiletého syna Eliána, čím se živí a jak reaguje na svoji pověst zlatokopky? To se dozvíte v našem pořadu, který můžete poslouchat i na podcastových platformách.

Reklama

Další články

Načítám