Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Mesarošová (38) si prodloužila léto dovolenou u moře, kde si užívala tropických teplot, slunce a zejména odpočinku.

Aktuálně je Dominika zpátky v Česku. Přesto myslela i na své fanoušky, se kterými sdílela ještě jednu vzpomínku na slunný výlet.

Známá blondýnka zapózovala v bílých vzorovaných bikinách, ve kterých vyniká její skvostná postava. Tu si udržuje pravidelným cvičením a všeobecnou péčí o tělo, jak je vidět i na sociálních sítích.

„Jste kus,“ vzkázal Dominice fanoušek, se kterým další souhlasí. „Jste krásná žena, moc vám to sluší, uvedl další. „Sexy milf,“ podotkl sledující ve zkratce, která se dá ve slušnosti přeložit, že Dominika stojí i jako maminka za hřích.

Dominika má za sebou velmi úspěšnou kariéru modelky, dokonce patřila mezi nejvyhledávanější české sexbomby. Dnes je pro známou blondýnku největší prioritou její syn Elián, který letos oslavil už páté narozeniny a jsou nerozluční parťáci. Dokonce spolu pravidelně cestují už od jeho narození.

„Když hodně cestujeme, tak člověk vidí, jak se tady u nás máme pořád ještě dobře, takže si toho nesmírně vážím. Vedu k tomu i syna, aby viděl, co tady máme, aby si nestěžoval. Hrozně rádi cestujeme. Je zvyklý a miluje to,“ svěřila se Dominika nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám