Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor nedávno dobrovolně opustila slovenská influencerka a návrhářka Rachel Karnižová. Za jejím odchodem nestála absence jídla nebo hygieny, ale stesk po rodině, se kterou nebyla nějakou dobu v kontaktu. A právě na ostrově si uvědomila, že je čas tyhle vztahy napravit.

Kmen ji tak zvolil do duelu, který dobrovolně prohrála. V tom jí pomohl i Filip, který se vzdal své imunity. Je totiž možné, že kdyby se do duelu dostala Iva, tak by se mohlo stát, že by hru také opustila. „Chtěla jsem, aby za mnou Filip šel do duelu. Prvně totiž chtěli hlasovat pro Ivu, avšak ta, když se to dozvěděla, tak řekla, že když ji chtějí volit, tak půjde pryč. Bylo to čistě z důvodu, že se naštvala, že ji chtějí vyhodit,“ svěřila se Rachel v pořadu Superchat s tím, že v Survivoru se skutečně stojí fronta na dobrovolné odchody. „Stojí, já jsem neměla být první, co měla jít domů. A ano, budou odcházet ti, co chtějí jít domů,“ prozradila.

Pokud jde o její rodinu, se kterou chtěla hned po konci v Survivoru navázat kontakt, tak tak skutečně udělala. „Hned jsem jim volala a strašně jsem brečela. Mysleli si, že se stalo něco vážného. Když ten Survivor a moji zpověď zpětně viděli, tak byli rádi. Vztah se velmi upevnil, ale není to jen tak. Musíme si na to zvykat a uvidíme, jak to bude pokračovat. Týden jsem byla u nich doma, což se nestalo za poslední tři roky. Bála jsem se, jestli se náhodou nepohádáme, protože to se dělo často. Ale vše bylo v pořádku. Možná je to i tím, že se moje povaha uklidnila a nemám chuť na nesmyslné hádky,“ svěřila se Rachel, která je na rozdíl od své rodiny pořádný živel.

Rachel má na sociálních sítích statisíce fanoušků. Přesto se Slovenka snad pod každým příspěvkem setkává i s vlnou negativních komentářů, které jsou často za hranou slušnosti. Jak na tyhle vzkazy od věčných hejtrů reaguje?

„Já na to nereaguji, je mi to fakt jedno. Všechno tam nechávám, ať si lidé počtou. Když mě hejtují, tak mi to vlastně pomáhá. V podstatě to mám i ráda. Je to divné, ale baví mě to. Myslím si, že když vás všichni mají rádi, tak jste nudní,“ dodala krásná Slovenka, která se věnuje i navrhování oblečení.

Reklama

Další články

Načítám