Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už není tajemství, že Ivana Jirešová (47) dobrovolně ukončila své působení v Survivoru. Původně chtěla odstoupit, což jí nebylo dovoleno, a tak se rozhodla pustit duelový souboj.

Oblíbená herečka už navíc byla viděna v obchodních centrech, divadle a ani televize Nova se jejím návratem netají. Za koncem v reality show stály drsné podmínky, které také byly následkem Ivanina nekontrolovatelného hubnutí.

„Původně jsem měla 52. Určitě si myslím, že jsem pak měla těch 48 kilogramů. Teď jsem 3 dny intenzivně jedla, tak mám těch 50 zpátky. Jedla jsem pětkrát denně a akorát je mi z toho teď špatně. To tělo začalo intenzivně pracovat, nebylo to tak, jak jsem si myslela a všem radila, ať začnou jíst pomalu, aby si to tělo zvyklo. Bohužel jsem do sebe hned naládovala tři porce jídla, pět balíčků sušenek a chovala jsem se jako zvíře, což u mě vůbec není zvykem,“ svěřila se Ivana Jirešová s úsměvem webu nova.cz krátce po příletu z Dominikánské republiky i s důvody svého odstoupení, které proběhlo kolem třicátého dne.

„Prvních dvacet dnů jsem neměla problém s hladem, spíš jsem řešila tu zimu. Kolem třicátého dne jsem hubla hodně, tak jsem si řekla, že jsem nejstarší z kmene, teď vlastně i jediný rodič. Takže jsem si říkala, že je asi čas,“ dodala herečka, která si i tak ze Survivoru odnesla zážitky na celý život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám