Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová herečka a zpěvačka Hanka Křížková (66) to v životě rozhodně neměla lehké. V posledních osmi letech ji stále trápily vážné zdravotní problémy, dokonce prý málem přišla o nohu. V nejnovějším díle Retrojízdy, kterou jsme natočili přímo ve zpěvaččině novém bytě, promluvila také o seznamování na seznamovacích aplikacích i o konci kariéry, který začala plánovat.

Hanka Křížková přivítala štáb Super.cz přímo na terase svého nového bytečku na okraji Prahy. „Já jsem chtěla velkou terasu, protože já jsem taková ‚kytičkářka‘. Je tu i posezení, protože já ráda přijímám návštěvy. Popíjí se tu a sem tam se tady i griluje. Poslední dobou ale i vyhledávám samotu a ta je právě tady,“ přiznala před naší kamerou.

Řeč přišla i na téma muži. Zpěvačka totiž neměla štěstí na pana osudového. „Občas si člověk myslí, že je to osudové, ale ono to osudové není,“ řekla a prozradila také, jaký má názor na seznamování se pomocí moderních aplikací.

Muzikálová hvězda nám také prozradila, že během operace nohy se jí do rány dostal stafylokok a dostala sepsi. „Oni mi to utajili, jak jsem byla v takovém dramatickém stavu. Nevím, jak bych reagovala na to, že možná přijdu o nohu,“ svěřila se.

V Retrojízdě se zpěvačka také svěřila s tím, že má v plánu skoncovat s muzikály. „Už je těch muzikálů přehršle. Chci se soustředit na své koncerty, recitály a talkshow.“

Během rozhovoru zavzpomínala i na svou kamarádku Helenu Růžičkovou, která jí často věštila budoucnost z kávového lógru. A mluvila i o Nadě Konvalinkové, s tou dnes objíždí celou republiku s jejich talkshow. Zmínila ale také to, že podle některých lidí nejsou tato setkání na intelektuální výši. Má pro ně však jednoduchou radu. „Ať se na nás přijdou podívat!“ řekla suverénně.

V nejnovějším vydání Retrojízdy mluví zpěvačka také o tom, jak si dnes kompenzuje to, že se jí nepodařilo mít děti, i o potřebné samotě. Pustit si ji můžete ve videu v úvodu článku nebo ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám