Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další díl pořadu Retrojízda vyjel náš štáb natáčet na loď do centra Prahy. Místo setkání tentokrát vybrala herečka Vlasta Peterková (77), která se na tomto místě potkávala s kamarádkou Hanou Zagorovou (†75). Na palubě restaurační lodi se scházely roky a dokázaly spolu prosedět klidně půl dne.

Herečka v našem povídání prozradila, jak se s bolestí z kamarádčina odchodu smiřuje i jak komunikuje se Štefanem Margitou, který se Zagorovou žil třicet let.

„Občas si zavoláme, většinou ale volá Štefan mně. Nechci ho dostávat do takových situací, aby mu bylo ještě smutněji. Já když mu píšu, tak se vyhýbám některým slovům. Hrozně o tom přemýšlím,“ prozradila.

„On se ozval i na Valentýna, to od něj bylo moc hezké. Samozřejmě mi posílal srdíčka, takhle to dělala i Hanička,“ prozradila našemu štábu.

Herečka během rozhovoru mluvila také o společných zážitcích během soužití na vysokoškolských kolejích, o propitých nocích, ale i zpěvaččině nemoci.

Řeč došla i na vzpomínkové koncerty, během nichž Peterková zpívala svou oblíbenou píseň z repertoáru Zagorové, a také nám prozradila, čím bylo jejich přátelství výjimečné.

Nový díl Retrojízdy plný vzpomínek na legendární zlatou slavici vychází již ve čtvrtek 29. února na Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám