Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozvání do dnešního dílu pořadu Mámy z bulváru přijaly dvě mladé maminky, muzikálové zpěvačky Michaela Gemrotová Štiková a Jitka Boho (32). Přestože obě už se v hudebním prostředí pohybují už několik let, poznaly se až během zkoušení na letošní počin Divadla Broadway Troja. A „jiskra“ prý přeskočila hned, i když drobné zaváhání se přece jen vyskytlo. Proč se Jitka Míši bála?

Jitka má doma osmiletou dcerku Rosalii a ročního Tadeáše, Míša má téměř tříletou dcerku Anežku. Obě se pro začátek rozpovídají o tom, jaké bylo kvůli časově náročnému zkoušení muzikálů opouštět malé dítě. Trápilo je při tom svědomí?

Ani jedna ze zpěvaček ovšem nemá na růžích ustláno. Zatímco Míšina dcera Anežka přišla na svět s těžkou obrnou a vyžaduje pravidelné rehabilitace i další péči, Jitka s tatínkem své dcery Rosalie nezůstala a pár let byla na její výchovu sama. Mladšího Tadeáše si pořídila se svým aktuálním přítelem Tomášem Hřebíkem. Jak to zpěvačka a modelka vidí se třetím dítětem? Míša má v tomto ohledu pochopitelně výrazně těžší situaci… Díky manželovi, který má čtyři starší děti, však má velkou rodinu. Jak jí o nich řekl? A jaké vztahy mají s jejich společnou Anežkou?

V našem videu se ale dozvíte i to, jak vypadá běžný den s nemocnou holčičkou i jak na tom Anežka aktuálně je. A spoustu dalších věcí souvisejících s mateřstvím a kariérou obou zpěvaček, ale i s jejich vztahy s partnery.

Reklama

Další články

Načítám