Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl pořadu Mámy z bulváru. O svých slastech a strastech s malými dcerkami si tentokrát přišly popovídat zpěvačky Monika Bagárová (29)Markéta Konvičková (29). Pojí je dlouholeté přátelství, jsou dokonce narozené ve stejném roce a stejně staré jsou i jejich holčičky. Jak se Monice daří vychovávat Ruminku bez tatínka? A jak se Markétě daří skloubit péči o Amálku a boj s nádorem?

Při pohledu na instagramové účty obou zpěvaček se zdá, že je mateřství vůbec nevyčerpává. Úsměv na tváři, dokonalé líčení, perfektně vyladěné outfity, uklizené byty…

S moderátorkou Lucií Černou probraly, jaká je u nich realita. Pochopitelně není vše tak růžové, jak to vypadá. Co si holky myslí o maminkách, které sdílí fotky s kruhy pod očima a rozházenými hračkami, aby světu ukázaly, jak je život s malým dítětem náročný?

Kariéru mají obě úspěšnou, jak se ale hodnotí jako matky? Pochybují o sobě někdy? Přemýšlejí někdy nad tím, že měly něco udělat jinak? A jakým způsobem své dcerky vychovávají? Která z nich je splachovací a které občas rupnou nervy?

Každé dítě někdy zlobí. A dcerka Markéty Konvičkové pro to má tak roztomilé vysvětlení, že jí zpěvačka snad ani nemůže nic vyčítat. Její nevinné přiznání by obměkčilo i tu nejdrsnější matku… A Ruminka už zase dobře ví, že když se za zlobení omluví, vše je odpuštěno a může zlobit dál…

Obě zpěvačky za sebou mají těžkou zkoušku. Monika se musela vyrovnat s rozchodem s tatínkem své dcery, zápasníkem Makhmudem Muradovem (34). Jak spolu teď vycházejí? A jak rozchod svých rodičů vnímá Ruminka? Markétě vztah s Reném Kubošem klape, zato ji pořádně potrápilo zdraví. Otěhotněla krátce poté, co jí byl diagnostikován nádor na vaječníku. A právě dcerka Amálka je pro ni hnacím motorem, který ji motivuje k tomu, aby se s nemocí statečně prala. Jak je na tom teď?

Slavné maminky se pochopitelně pochlubily i tím, co v letošním roce, který oběma přinese třicítku, chystají pro své fanoušky.

Reklama

Další články

Načítám