Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prvním dubnovém týdnu jsme pro vás přichystali další díl vašeho oblíbeného pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím. Opět si tak můžete připomenout, co se dělo v českém showbyznysovém rybníčku na jaře v průběhu minulých let.

Je to už šest let, co si fanoušci Jiřiny Bohdalové (92) mohli konečně oddechnout. Jejich Jiřina se konečně objevila na veřejnosti, týden po dramatickém pádu ze schodů. Tehdy si způsobila velké modřiny a fanoušci se báli, zdali paní Bohdalová odehraje blížící se představení Generálka v pražském Divadle na Jezerce. Herecká legenda je nezklamala a odehrála. Dnes víme, že Jiřina Bohdalová hrála divadlo ještě dalších pět let. V říjnu loňského roku se rozhodla ukončit divadelní kariéru, a to na doporučení lékařů. Naposledy byla ve společnosti letos v březnu, kdy ji pozval na křest hitmaker Michal David (63) do pražského Divadla Hybernia.

A na začátku dubna roku 2018 se lidé dočkali okamžiku, kdy Dara Rolins (51) vyšla poprvé od rozchodu s Rytmusem (47) do společnosti. Zvídavý národ nejvíce řešil, zdali slovenská diva dorazí mezi lidi uplakaná či ještě více pohublá. Jaké překvapení pro všechny bylo, když zpěvačka na veřejnosti rozdávala úsměvy a nemohla si vynachválit, že na jednu pražskou akci dorazila v pohodlné teplákovce.

„Spojení ležérnosti a luxusu mi strašně nahrálo do karet. Jsem za to moc ráda. Já si myslím, že jinak se odhaluji dost. Na sociálních sítích se toho nebojím. Být dobrovolně vysvlečená před lidmi, to není za každou cenu potřeba. Ono se to ví, jaké mám tělo,“ svěřila se Dara tehdy Super.cz a vysvětlila tak, proč zvolila tento outfit.

O rok později, tedy v dubnu v roce 2019, spadl Kateřině Brožové (56) velký kámen ze srdce. V té době totiž ztratila peněženku a přišla tak o všechny karty a doklady. Super.cz se přiznala, že ztrátu velmi oplakala, a dokonce propadla zoufalství. Vše se ale nakonec v dobré obrátilo, když Kateřině z ničeho nic zazvonil telefon. Byla to policie se slovy, že ztracenou peněženku na služebnu přinesl jeden vietnamský muž. Celá rozjařená se herečka tehdy nechala slyšet, že tohoto asijského muže bere jako svého zachránce.

V dubnu v roce 2018 vyděsila fanoušky zpěvačka Petra Janů (71). O co šlo? To i další zajímavé události z českého showbyznysu si připomeňte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám