Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulost má sice vlastnost, že se ráda vrací, my jsme se ale rozhodli, že jí ještě více pomůžeme. V dalším díle pořadu Flashback, kterým vás provází moderátor Ondřej Kočí, jsme se zaměřili na to, jaké kauzy otřásaly českým showbyznysem v listopadu 2013, tedy před deseti lety.

Moderátorka Michaela Ochotská (39) zažívala pohádkové období. Plánovala totiž svatbu s Lukášem Rosolem (38). Veselku si představovala velkolepě, a proto si nechala poradit od odborníků, aby její velký den dopadl na jedničku. Pohádka ale nevydržela. Lukáš a Michaela se v klidu a tichosti rozvedli o čtyři roky později, tedy v roce 2017. Následně ale přišla velká válka o majetek, o sny a také výživné. Tato kauza rezonovala českou společností dlouhou dobu.

Dara Rolins (51) si aktuálně staví hned dvě hnízdečka lásky se svým přítelem Pavlem Nedvědem (51). Jedno za Prahou a druhé v Itálii. Před deseti lety tohle všechno prožívala s Rytmusem (47). Umělci si stavěli za Prahou dům, jehož rekonstrukce se velmi táhla.

Chápu, že si média myslí, že nám buď došly peníze, anebo máme krizi ve vztahu a vlastně spolu vůbec bydlet nechceme. Ale všechno je to hlavně otázka administrativy. Vyběhat všechna povolení a vyřešit námitky sousedů, to bylo peklo. Navíc jsem to zdržela i já sama, když jsem dvakrát změnila projekt. Ale příští týden už opravdu začneme stavět a do roka a do dne snad budeme bydlet,“ doufala před deseti lety Dara během rozhovoru pro Super.cz.

Dnes už ale víme, jak to všechno dopadlo. Vztah nevydržel, Rytmus se zamiloval do Jasminy Alagič, (34) ohlásil zasnoubení a stal se otcem.

Před deseti lety dostala naše největší hvězda pop music Karel Gott (†80) krásný dárek k pětasedmdesátinám, a to dokonce o rok dříve. Oficiální razírna českých mincí mu udělala pamětní mince k jeho jubileu. Jak na to dnes již zesnulý zpěvák reagoval? To i více si připomeňte v dalším díle pořadu Flashback.

Reklama

Další články

Načítám