Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v lednu se naše celebrity dokáží pěkně činit. S moderátorem Ondřejem Kočím si v prvním Flashbacku tohoto roku připomeneme nejzajímavější lednové okamžiky v českém showbyznysu v nejrůznějších letech.

Psal se leden 2017 a Agáta Hanychová (38), tehdy Prachařová oznámila společně se svým tehdejším mužem Jakubem Prachařem (40), že čekají potomka. „Je to pravda, ale je to tak čerstvé, že nechci, aby se o tom mluvilo,“ potvrdila tehdy svůj požehnaný stav Agáta Super.cz. Dnes už víme, jak to dopadlo. Narodila se jim dcera Mia, manželství ale nevydrželo. Jakub je šťastný po boku herečky Sáry Sandevy, Agáta si udělala dítě s Jaromírem Soukupem (55) a v závěru minulého roku se provdala za Mirka Dopitu (39), se kterým má syna Kryšpína.

Ve stejném období bylo také pořádně živo u Vlaďky Erbové (42). Ta se po rozvodu s Tomášem Řepkou (50) poprvé objevila po boku nového chlapa. Nebyl jím nikdo jiný než hokejista Michal Gulaši (37). Podívaná to byla o to větší, protože modelka žije v Brně a na pražské párty vyráží jen výjimečně. A jak to celé dopadlo? Vztah Michala a Vlaďky také nevydržel. Pár oznámil rozchod v roce 2019. Michal příliš dlouho nesmutnil. Do roka se totiž stal otcem s jinou partnerkou.

A v lednu v roce 2017 šokovala veřejnost i bývalá hvězda Novy a Primy moderátorka Mirka Čejková (62). Ta se totiž v televizi svěřila, že přišla o 39 milionů korun. Čejková si totiž na exmanželovi vydobyla luxusní výživné pro své dva syny. Golfista Alex Čejka jí měl na tehdy ještě nezletilé chlapce od roku 2005 posílat 270 tisíc měsíčně. Podle tehdejších Mirčiných slov od něj ani po letech nic nedostala. Dluh se tak před sedmi lety vyšplhal na neuvěřitelných 39 milionů korun. Dnes se Mirka Čejková věnuje poradenství v oblasti psychologie komunikace.

O rok později, tedy v lednu 2018, bylo pořádně živo i u Vaška Noida Bárty (43). Zpěvák akorát řešil soud s dnes již bývalou ženou Gabrielou ohledně péče jejich dcerky Terezky. Další pikantnosti si připomeňte v novém Flashbacku, který si pusťte ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám