Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psala se téměř polovina prosince roku 2016 a v českém showbyznyse bylo velmi živo, proto je tu nový díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím všechno hezky připomeneme.

Těžké chvíle zažívala před sedmi lety touto dobou Babeta z Ordinace, tedy herečka Bára Štěpánová. Kvůli exekuční dražbě způsobené jejím prvním manželem přišla o byt. Exekutoři ho prodali za více než tři miliony korun. Smůlu měla herečka kvůli tomu, že s  prvním manželem neřešila léta rozvod a rozdělení majetku. Podnikatel ale mezitím zkrachoval a kvůli společnému jmění si tak exekutoři došlápli i na herečku. Naštěstí to vše ustála.

Silné emoce u lidí před sedmi lety vyvolávala kauza roubenky zesnulého Karla Gotta (†80) v severních Čechách. Největší hvězda naší hudební scény tehdy dotčeně prohlásila, že kvůli přehnanému mediálnímu zájmu ji prodává. Německé cestovky tam pořádaly dokonce zájezdy, navíc panu Gottovi vadilo, že o tom často informuje tisk. Jeho tisková mluví tehdy vydala prohlášení, že s ohledem na zpěvákovo soukromí nebudou o prodeji roubenky poskytovat více informací. Jak je to dnes? Prodej se tehdy neuskutečnil a podle místních roubenka zeje prázdnotou. Jeho rodina se tam prý neobjevuje.

V předvánočním čase před sedmi lety se u nás řešil velký skandál kvůli tomu, co se dělo v sousedním Německu, a to dokonce podruhé. Nejdříve v roce 2013 tamní výrobce čokolád a tyčinek bez vědomí autorů práv na naši legendární pohádku Tři oříšky pro Popelku použil fotografii Libušky Šafránkové (†68). Syn fotografa Jaromíra Komárka se následně s výrobcem čokolád soudil. V prosinci roku 2016 došlo opět k podobné situaci. Na tamních vánočních trzích se totiž objevil stánek se sladkými pochoutkami v podobě indiánků, které nevědomky propagovala naše zesnulá popelka Šafránková.

Letos Emma Smetana (36) zažívala lynč veřejnosti kvůli seriálu Eliška a Damián, před sedmi lety ale lidé kroutili hlavou nad něčím úplně jiným. Co tehdy u Emmy řešili, se dozvíte v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám