Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) je na cestách jako doma. Nedávno byla na Floridě, ihned potom ve španělské Malaze a v Paříži. Před sychravým podzimním počasím nyní utekla do Emirátů a to by nebyla ona, aby své milované fanoušky nepozdravila. Opět se jim ukázala v sexy bikinách.

„Sice to vypadá, že jsem tu sama se sebou, ale opak je pravdou. Přemluvit rodinu, aby si se mnou udělali společnou fotku, je nadlidský výkon. Vždy jsou ochotní mě vyfotit sami. Tak vám všem posílám pozdrav z dovolené, kterou mají na svědomí prázdniny ve škole Loly,“ napsala slovenská diva.

„I když jsem hetero a líbí se mi muži, na vás se Darinko nemůžu vynadívat,“ napsala jí obdivnou reakci jedna z fanynek. Nadšení neskrývala ani bývalá první dáma Dagmar Havlová (71), která Daře napsala: „To je bezva fotka.“

Dara má k odpočinku velký důvod. Už brzy ji čeká těžký dril, protože na leden příštího roku opět naplánovala hned dva velkolepé koncerty v O2 areně. Přesně po roce se tak vrátí do největší koncertní haly v Česku.

Reklama

Další články

Načítám