Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte si, co nejdůležitějšího se odehrávalo v českém showbyznyse na začátku listopadu před pěti lety, tedy v roce 2018? Ne? Právě proto je tu nový pořad s názvem Flashback. S moderátorem Ondřejem Kočím si připomeňte kauzy, které v té době rezonovaly a vášnivě se o nich diskutovalo.

Je to až neuvěřitelné, ale už je to přes pět let, co Lucie Vondráčková (44)Tomáš Plekanec (41) oznámili rozchod. Jejich rozvod se následně táhl další měsíce, a právě na začátku listopadu se poprvé dnes již exmanželé začali k tématu vyjadřovat do médií. Vzájemně se osočovali z ledasčeho, aby nakonec zakopali válečnou sekeru a rozvod dotáhli v klidu. A jak je to dnes? Lucie Vondráčková vystřídala několik partnerů, až nakonec našla štěstí v náručí zápasníka MMA Zdeňka Polívky, se kterým žije. Tomáš Plekanec je šťastně ženatý s tenistkou Lucíí Šafářovou (37).

Těžké chvíle před pěti lety zažívala influencerka Týnuš Třešničková (28). Ta v listopadu 2018 stále ležela v istanbulské nemocnici s vážnými popáleninami, které utrpěla během tragické nehody v restauraci v Turecku. Popálen byl i její tehdejší přítel Viktor, kterého ale propustili z nemocnice daleko dříve a jako první se vrátil do Česka. Následně jezdil Týnuš do Turecka navštěvovat. Dnes už spolu nejsou. Týnuš září po boku italského podnikatele, se kterým randí dva a půl roku. Je tedy často na cestách. Blogerka se přes svá popálení přenesla, a dokonce nedávno nafotila snímky v plavkách, aby dokázala, že už své tělo bere takové, jaké je.

Připomeňte si také, jak to tehdy bylo s manželstvím Veroniky Žilkové (62)Martina Stropnického (67) a s jejich životem v Izraeli nebo jak slovenská diva Dara Rolins (51) prožívala rozchod s Rytmusem (47) a jeho novým vztahem s Jasminou Alagič (34), se kterou se raper zasnoubil. Nový pořad Flashback je právě tady.

Reklama

Další články

Načítám