Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní stylista Filip Vaněk (46) zhodnotil největší módní průšvihy loňského roku. 15 modelů nedá stylistovi spát. Které outfity považuje za nejhorší? To Vaněk prozradil v našem módním pořadu Fashion Boss.

„V momentu, kdy si vezmete plavky a na to síť, tak to je špatně. Já bych to nenosil vůbec, nikdy, je to prů*er. Tahle cesta je pro vás špatně. Ani boty s psaníčkem nejsou dobré, urputně zkombinované,“ řekl Vaněk na adresu Romany Goščíkové.

Negativním hodnocením nešetřil ani u herečky Nikol Kouklové? „Zelená sama o sobě není špatně. Když vám to ale přidá na objemu a vypadáte, jako když máte sto padesát kilo, tak působíte jako manželka vodníka Česílka. Dobře pracovala s psaníčkem a botami, ale šaty štíhlou vysokou holku rozšiřují,“ doplnil Vaněk.

Za zcela nejhorší model loňského roku považuje šaty, které česká herečka dánského původu Michelle Hansen vynesla na filmovém festivalu v Karlových Varech. „Tohle je top of the top, hnus roku 2023. Vzít si nemocniční kalhoty s bílým tričkem a přes to šoupnout žlutou záclonu a vzít si tuhle obuv? To vyžaduje obrovský netalent. Nechápu, co tím lidé sledují. Ta slečna v tom vypadá komicky,“ řekl drsně stylista v pořadu Fashion Boss.

Schytala to také Dominika Myslivcová, která na loňském finále Miss Czech republic byla ještě těhotná. „Kadrnožková na hlavě je moc. Půvabná holka, těhotná, ale oblečením a Kadrnožkovou na hlavě, make-upem z osmdesátek, to pokazila, je to peklo. Kdyby síť hodila přes plavky na pláži, tak by to bylo všechno v pohodě,“ usmál se Vaněk.

Opět také kritizoval Rozálii Havelkovou. „Ona má evidentně zálibu v kostýmech. Zanechala ve mě dojem, ale budu si muset vzít prášek na zklidnění. Jak se dokáže takhle zhyzdit a udělat ze sebe maškaru? Vypadá jako maršmeloun,“ dodal Vaněk.

A co řekl o dalších modelech? Podívejte se na show Fashion Boss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám