Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv podle tradice chodí spolu s Mikulášem anděl a čert o den dříve, je právě dnešek stvořený k sexu, který bude netradiční, pořádně divoký a vybízet ke kostýmu. Váš partner se promění v pořádného divocha, který vám ukáže, jaká je v posteli jeho pravá tvář. A může být i opravdu drsná, připravte se na to!

Beran

Beran se dnes promění v pořádného čerta. Kromě toho, že si pro vás připraví opožděnou mikulášskou nadílku, uvidíte, co je váš partner zač. Připravte se na sex, který jste ještě nikdy nezažili.

Býk

Býk sice miluje pohodlí a komfort, dnes však ukáže něco jiného. Jeho dravost se v posteli projeví v plné parádě a můžete se těšit na to, že vzrušení z vás bude sálat ještě druhý den po aktu. Sex bude opravdu vydatný a intenzivní.

Blíženci

Pokud máte doma partnera ve znamení Blíženců, promění se vám v jemného andílka. Romantický večer začne krásnou večeří, která bude pokračovat horkou koupelí a erotickou masáží. Už během té dosáhnete svého vrcholu. To ale nebude vše. Poté se připravte na krásné a jemné postelové hrátky, které si budete chtít zopakovat.

Rak

Ačkoliv by se o Rakovi dalo říct, že neustále couvá dozadu a neumí se k ničemu odhodlat, dnes vám ukáže pravý opak. Uvidíte v něm toho drsného čerta, který si to s vámi rozdá všude, kde to půjde. A je mu úplně jedno, zda vás přitom někdo nachytá.

Lev

Se Lvem dnes zažijete klidný a odpočinkový sex. Pokud mu do uší zasténáte a ukážete, co se vám líbí, odmění vás krásnou nadílkou.

Panna

Z Panny se dnes večer stane dračice. Nejenže v sexu ztratí veškeré zábrany, ale ukáže vám něco, co jste doposud nezkusili. Jestliže se těšíte na klidný sex, dnes na něj zapomeňte.

Váhy

Váhy odkryjí svou andělskou tvář. Na tento den se velmi dlouho připravovaly. Nejenže se večer oblečou do krásného andělského kostýmu, ale také vám předvedou vskutku dokonalý sex.

Štír

Dnes večer se připravte na lásku, romantiku, oddanost a komplimenty. Váš partner vám neustále bude opakovat, co se mu na vás líbí. Přitom vám bude dráždit vaše nejcennější místa a vy budete sténat blahem. To pro něho bude ten nejlepší dárek.

Střelec

Střelec bude dnes zlobivý čertík. Připraví si na vás nejen řetěz, ale i pouta. Vy se připravte na to, že sex s ním bude opravdu drsný.

Kozoroh

Dnešní večer zažijete sex, který jste ještě nezažili. Váš andílek vám ukáže, co je to láska a oddanost. Se svým partnerem si můžete dělat absolutně cokoliv. A pozor, sex nebude chtít jen jednou. Rozdávat si to budete neustále dokola.

Vodnář

Vodnáři, dnes večer vám partner ukáže své pravé já. Již celý den vám posílá erotické fotky, které vás mají navnadit na akci. Dnes večer proto počítejte s tím, že u vás doma bude opravdu veselo.

Ryby

Ačkoliv je ryba klidná a trpělivá, dnes večer bude pořádnou čerticí. Cokoliv řeknete, to vám splní. Večer bude opravdu náruživý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám