Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec spekulacím. Zpěvačka Adele (35) je vdaná. To, o čem si poslední měsíce švitořili snad i vrabci na střeše, sama umělkyně konečně přiznala. Stalo se tak během komediální show jejího kamaráda.

Adele už byla v minulosti jednou provdána. S exmanželem Simonem Koneckim se rozvedla v roce 2018, o svých pocitech složila hodně písniček. Později se začala ukazovat po boku fešného sportovního agenta Riche Paula. Vztah potvrdili v roce 2021, když společně přišli na zápas NBA. Už v loňském roce se spekulovalo o tom, že se z Adele opět stala vdaná paní. Ta fámy ještě podpořila tím, že Riche občas označila jako svého muže. Svatbu ale nikdy nepotvrdila. Až dosud. Tedy alespoň podle instagramového účtu DeuxMoi, který zveřejňuje drby celebrit. Tomu měli dva očití svědkové sdělit, co slyšeli během stand up show známého komika Alana Carra v Los Angeles.

„Dnes večer jsem byl na komediální show Alana Carra v LA a Adele byla v hledišti. Alan se zeptal davu, jestli se někdo nedávno nechal sezdat, a Adele zakřičela: Já.“ To samé dodal i druhý svědek s tím, že zpěvačka vypadala velmi roztomile. Podle hostů show bylo Adele jedno, jestli někdo pozná, že je to právě ona.

Její údajný manžel Rich Paul nedávno v televizním rozhovoru promluvil o tom, jak si s Adele navzájem pomáhají. „Byla a je skvělá. Myslím, že by souhlasila s tím, že si navzájem pomáháme,“ řekl v CBS Mornings. Na dotaz, jestli si zpěvačku vzal, ale Rich odpověděl vyhýbavě s tím, že si chrání své soukromí. Držitelka Grammy ovšem už asi rok nosí na levém prsteníčku diamantový prsten ve tvaru hrušky. Další na řadě je teď otázka, jestli zpěvačka přivede na svět druhé dítě. Doma už vychovává desetiletého Angela a v minulosti řekla publiku v Las Vegas, že je připravena mít více dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám